Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
INFJ (vagy más típust, aki introvertált) nőt hol lehetne megismerni?
Figyelt kérdés
Minden téren egyedülálló nőt, tehát nem sirat exet, nem szerelmes plátói módon senkiben, nem tömi valamelyik cimborája alkalomadtán, nincsenek egyéjszakás kalandjai sem. Lelkileg, testileg tiszta, egyedülálló nő, aki 25-30 közt van.2018. szept. 22. 23:56
1/19 anonim válasza:
"nem tömi valamelyik cimborája alkalomadtán"
itt a maradék párat is elveszítetted
2/19 anonim válasza:
nem feleltek meg az elvárásaidnak, és engem jöttek leszavazni
3/19 anonim válasza:
Az INFJ-kre szerintem nem jellemző az, hogy egyéjszakás kalandja legyen a zárkózottsága miatt.
Én pont az vagyok amúgy, ráadásul a korba is beleesem, de párkapcsolatban élek. :D Ráadásul egyéjszakásom se volt soha és össz-vissz 2 férfivel szexeltem életemben.
4/19 anonim válasza:
INTP
Vagyok de egyikbe se felelek meg.
Jol alcazom magam :-)
5/19 anonim válasza:
Introvertáltnak is lehetnek egyéjszakás kalandjai. Ne úgy képzeld el, hogy egy ilyen ember bezárkózik a toronyba és várja a szőke herceget. Hacsak nem nagyon szélsőségesen introvertált.
7/19 anonim válasza:
INFJ nő vagyok, de ezzel még nem sokra mentem párkapcsolati téren...
8/19 anonim válasza:
Ahogy #1 írta, ezzel kilőtted a maradékot. Max az nem tömködteti magát a pasifelhőjéből valakivel, aki abszolút aszexuális.
9/19 anonim válasza:
INFJ nő vagyok, 22 évesen vesztettem el a szüzességem az első párommal, vele vagyok azóta is és vele is szeretném leélni az életem. Mi munka kapcsán találkoztunk. Egyébként igen, ez a tulajdonság nem segített nekem társkereséskor.
24/N
10/19 anonim válasza:
húha.. majdnem megfeleltem :D de a "nem szerelmes plátói módon senkibe" résznél elbuktam.. sajnálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!