Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » INFJ (vagy más típust, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

INFJ (vagy más típust, aki introvertált) nőt hol lehetne megismerni?

Figyelt kérdés
Minden téren egyedülálló nőt, tehát nem sirat exet, nem szerelmes plátói módon senkiben, nem tömi valamelyik cimborája alkalomadtán, nincsenek egyéjszakás kalandjai sem. Lelkileg, testileg tiszta, egyedülálló nő, aki 25-30 közt van.
2018. szept. 22. 23:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy nem ellenségesen valaszoltatok. 🙂
2018. szept. 23. 10:24
 12/19 anonim ***** válasza:
90%

Introvertáltnak tartom magam, a környezetemben különösen annak ítélnek, nem is ismerek magamhoz hasonlót, aki ennyire zárkózott lenne. Mégis vannak plátói szerelmeim.

Azt nem tudom, hogy létezik-e olyan nõ, akit te leírtál és ha igen, akkor mit kezdenél vele?:))) Gondolom ha annyira izolált és érzéketlen akkor veled szemben sem lenne másmilyen.

Röhejes, de úgy hangzik a leírásod, mintha olyan nõrõl álmodoznál, aki csak RÁD vár, rajtad kívül senki ne legyen az életébe. Ez egocentrikus elképzelés. Ha valaki igazán zárkózott lenne, akkor te sem férkõznél a közelébe, barátocskám.

2018. szept. 23. 11:33
 13/19 anonim ***** válasza:
7%
#12 mi röhejes ebben? Ti nők is arról álmodoztok, hogy egy férfi csak értetek van, és nem megy inkább vissza az exéhez, vagy ha épp úgy jön össze a titkos szerelméhez, és nem másra vágyik. Ja hogy ez röhejes dolog? Ok
2018. szept. 23. 12:16
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Asszem INTP vagyok, ha jól emlékszem, és úgy megfelelek a fentieknek, nagyjából. Bár remélem azt tudod, hogy az introvertáltság egy dolog, azon belül még ezer félék vagyunk, ez csak egy meghatározó tényező a száz közül.
2018. szept. 23. 12:39
 15/19 anonim ***** válasza:
96%
Hát ezen kiégtem. Nem értelek Téged, és a hasonló gondolkodásmódú embereket. Miért kell problémát generálni oda, ahol nincs is? Tudod, vki csak addig siratja az exét, tart szeretőt, szerelmes plátói módon, ameddig nem talál magának egy igazi párt. Onnantól ezek a dolgok, normál esetben kifutnak, és egy új fejezet nyílik. Ha vki megfelel ezeknek a feltételeknek, akkor sem garantált a siker. Nem ezen múlik, hanem rajtad, rajtatok. A jelenen és nem a múlton. Én például sosem kérdeztem meg a barátnőmet, hogy hány pasija volt előttem, volt-e egyéjszakás kalandja, partyba vágták-e stb. Tudod, hogy miért nem? Mert tökéletesen hidegen hagy, hogy mi volt előttem. Az érdekel, hogy most mindketten jól érezzük magunkat a kapcsolatban, és ezen közösen dolgozunk is. Bocs, nem akartalak bántani,csak gondoltam más megvilágításba helyezem a dolgot, hátha segítek ezzel.
2018. szept. 23. 13:12
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

#13 Akarod mondani a tinik.. Rég nem vagyok valami álmodozó tinédzser, aki ilyenekrõl ábrándozzon, te is felnõhetnél.

Gondolom a szöveged az exeidnek szól, mert rajtuk ezt tapasztaltad, engem nem ismersz, ezért kár személyeskedni, csak mert a te nõi ismerõseid ilyenek. Ne rajtam vezesd le, már bocs.

2018. szept. 23. 15:55
 17/19 anonim ***** válasza:
12%

#16 ja, elvagy úgy, hogy bármikor lelép mert az ex épp szabad, vagy mert a távolról szeretett rámosolyog?

Ok, de ne sírjatok, hogy "jááj megint megcsaaalt" "minden pasi csak dugni akar", hanem fogadjátok el, hogy olyat választottatok, aki jobb híján van csak veletek.

2018. szept. 23. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
92%
Nem mindenki olyan szar partner, hogy lelépnek mellőle az exhez. De ugye mindenki magából indul ki.
2018. szept. 23. 22:08
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pont ilyen vagyok, csak idősebb, azt javasolnám, nyelvklubban vagy hasonló, introvertáltakat vonzó helyen ismerkedj.
2018. szept. 26. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!