Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Extrovertált nőként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált nőként hogyan hódítsak meg egy csendesebb férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tanácsokat kérni tőletek az alábbi helyzettel kapcsolatban, férfiaktól és nőktől egyaránt.

Mindig is nyitott személyiség voltam, extrovertált típus, nem okoz gondot ha beszélnem kell, idegenekkel is közlékeny vagyok. Imádok pörögni, nevetni, új embereket megismerni. Van egy megszokott nagy baráti társaságom, gyakran megismerek a barátaim által újabb és újabb embereket, akik közül sokan szintén barátokká válnak.

Így ismertem meg egy férfit, aki kb. az én ellentétem. Ő sokkal csendesebb, az a típus aki inkább hallgat és figyel, amikor viszont megszólal arra mindenki odafigyel, sok igazság van a mondanivalójában. Intelligens, sőt bölcsesség árad belőle (pedig ilyet ritkán tapasztalok) a kora ellenére (37 éves, én 33). A humorérzéke is nagyon tetszik. Engem teljesen lenyűgözött, és próbáltam vele minél többet beszélgetni de látom, hogy neki idő kell, zárkózott.

A harmadik ilyen baráti est után megkerestem és bejelöltem facebookon. Visszaigazolt de nem akartam még letámadni írásban. Nem sokkal később tettem fel képeket történetbe de nem nézte meg, amiket pedig simán az adatlapomra töltöttem fel arra sem reagált. Nincs senkije, ezt biztosan tudom.

Nekem ez a férfi egy az ezerből típus, annyira tetszik a kisugárzása, hogy mindenképp próbálkozni fogok. Szerintem egy ilyen férfi mellé illene is egy pörgősebb extro nő, kiegészítenénk egymást, nem? Van egy másik nő a társaságban aki úgy látom szintén ez a csöndesebb típus, valamiért vele többet beszélget ez a férfi pedig mind a ketten visszafogottak. Nos, láttam már ilyen intro párost és nem húzták sokáig. Meg nem is igazán tartom "ellenfélnek" a másik nőt a külseje és az én külsőm miatt. De ez már más téma, arra kérnék tippeket hogyan hódítsak meg egy ilyen introvertált férfit? Természetes hosszú távban gondolkozom, komoly kapcsolatra. :)

Köszönöm!

2024. febr. 26. 14:15
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy bejössz neki, tök mindegy, hogy szerinted jobban nézel ki, mint a másik nő. Vele beszélget, nem veled.
2024. febr. 26. 14:17
 2/44 anonim ***** válasza:
92%
Ha már többször beszélgettetek, mégsem tett semmilyen lépést, akkor valószínűleg nem érdeklődik irántad, ellentétben a másik nővel. Ha nagyon kell, akkor a következő bulin hívd randira!
2024. febr. 26. 14:22
 3/44 anonim ***** válasza:
82%

Igen, attól függ az egész,hogy annyira bejössz e neki, hogy egyáltalán érdemes legyen megpróbálni...

Mondjuk úgyis kiderül hamar.

Szóval " viccesen" hívd el valamilyen programra, lehetőleg ne nagy társaságba... utána, ha az jól sikerült, kettesben.

Ha abba bele megy és jól érzi magát, akkor van esélyed... csak kreativitás kell, az meg nálad úgy érzem adott.

2024. febr. 26. 14:25
 4/44 anonim ***** válasza:
90%
Én kb az a férfitípus vagyok akit leírtál. Az extrovertált nőktől 5 perc után elkezd lezsibbadni az agyam és a kötelező körök után ha a helyzet engedi akkor világgá menekülök a közelükből. 1 napig nem tudnék elviselni egy ilyen embert magam mellett nem hogy egy hosszú távú kapcsolatban.
2024. febr. 26. 14:27
 5/44 anonim ***** válasza:
24%
rohand le!
2024. febr. 26. 14:31
 6/44 anonim ***** válasza:
80%
Az hogy neked volt egy olyan példád, hogy két intronak nem sokáig tartott a kapcsolata az egy dolog. Introk, inkább introkhoz húznak, mivel több közös pontjuk van. Én is intro vagyok nőben és én nem tudok emberek között pörögni egyfolytában, mint egy extro. Nekik folyton kell valami külső inger, hogy ébren maradjon az agyuk.Engem lemerít a pörgés és kell a nyugi, ez bizony sokat nyom a latba egy párkapcsolatban. De azért ér próbálkozni, hátha a pasinál ez annyira nem számít. Introsodj kicsit. Úgy tudod meghódítani 😀
2024. febr. 26. 14:39
 7/44 anonim ***** válasza:
85%
Csak úgy derül ki, ha konkrétan elhivod valahova. Sosem lehet tudni, bár én introvertaltkent nem bírnék ilyen pörgős emberrel párkapcsolatban lenni, csak pár ilyen típusú barátom van és belőlük is elég pár havonta egyszer 😀
2024. febr. 26. 14:54
 8/44 anonim ***** válasza:
85%

Neked inkább a legnagyobb bajod a másik nő jelenléte, ahogy írsz teljesen az jön le, hogy mindenkinêl jobbnak, többnek gondolod magadat.

Hagyd a srácot, ha szimpatikus lennél neki azt látnád/éreznêd. Lehet, csak veled szemben nagyon zárkózott.

Látom magam előtt a következő kérdésedet: "Mit változtassak a srácon, hogy ne legyen ilyen magábafordult?"

2024. febr. 26. 14:59
 9/44 anonim ***** válasza:
89%
Ha te neked hódítani kell míg a másik "csúnyább" nővel trécsel, jól megvan hiába vagy szebb nem kellesz. Akármit tehetsz el fog utasítani. Nem jössz be neki mint nő.
2024. febr. 26. 15:02
 10/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm de nem az volt a kérdés, hogy szerintetek bejövök-e neki, hanem hogy egy ilyen típusú férfit hogyan lehet meghódítani. :)

Szerintem meg idő kell neki, ezen felül kérek még ötleteket.

A másik nő nem az, hogy csúnya, de elég kis egyszerű, nem nagyon van mit fogni szegényen.

2024. febr. 26. 15:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!