Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Introvertáltabb/zárkózottabb/c...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertáltabb/zárkózottabb/csendesebb lányok! Nektek ezek közül melyik srác jönne be jobban?

Figyelt kérdés

1.) Egy hozzátok hasonló introvertáltabb, nem társasági típusú srác.

2.) Vagy pont hogy az ellentétetek, egy társasági, nyitott, többnyileg az események középpontjában lévő srác.

Szóval inkább hozzátok hasonlóan visszahúzódobb, zárkózottabb legyen, mert így nyugisabb lenne a kapcsolat, vagy pedig az ellentétetek, mert ezzel tudná feldobni a kapcsolatot, belevinni titeket a a társasági, izgalmasabb dolgokba?

2016. aug. 31. 11:12
 1/6 anonim válasza:
100%
Nekem az első :)
2016. aug. 31. 11:14
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Inkább az első. Nem vágyom nagy társasági életre.
2016. aug. 31. 11:15
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Egyértelműen az első, de csak akkor, ha ez nem jelenti azt is egyben, hogy 0-24-ben rajtam csüng, mert azt viszont nem bírom.

A második típussal az a bajom, hogy akkor folyton kísérgetnem kéne ilyen-olyan bulikba meg társaságba, és csak feszengenék örökké...

2016. aug. 31. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
Nem lenne baj, ha nyitott és mondjuk egy társaságban nem okoz neki gondot, hogy a középpontban legyen, de ne akarjon állandóan bulizgatni vagy társasági életet élni. Tehát csak mértékkel. Ezzel néha engem is elő tudna csalogatni a csigaházamból, néha én is mennék társaságba, ami biztos jót tenne. De azért írtam, hogy csak mértékkel, mert gyakran biztosan nem bírnám, kellemetlenül érezném magam, mivel én nem konkrétan élvezem az ilyen összejöveteleket, nekem megterhelő és stresszes egy ilyen. Úgyhogy szeressen kettesben csinálni programokat, nyugisan otthon maradni, stb., párszor meg kicsit kiengedni a gőzt egy társasággal. Szerintem ez lenne az ideális. :)
2016. aug. 31. 12:41
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek a 4-es válaszolóval, nekem is inkább a köztes jön be

hosszú távon számomra egyik véglet se működne, mert próbálok nyitottabb lenni, így az 1-es "visszahúzna", nem akarok elzárkózni

ugyanakkor bulizós típus se leszek soha, szükségem van azért arra is, hogy ha olyan kedvem van, akkor csak otthon pihenjek

tudok kompromisszumot kötni, de hosszú távon biztos nem működne olyannal, aki nagyon más, mint én

2016. aug. 31. 13:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen középút dolog vagyok, társaságban el vagyok, de szeretek egyedül is lenni. Tehát ha néha eljárunk ide-oda, az nem baj, sőt kell is, de azért legyenek nyugis, csendes, kettesben töltött estéink is.
2016. aug. 31. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!