Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltabb/zárkózottabb/csendesebb lányok! Nektek ezek közül melyik srác jönne be jobban?
1.) Egy hozzátok hasonló introvertáltabb, nem társasági típusú srác.
2.) Vagy pont hogy az ellentétetek, egy társasági, nyitott, többnyileg az események középpontjában lévő srác.
Szóval inkább hozzátok hasonlóan visszahúzódobb, zárkózottabb legyen, mert így nyugisabb lenne a kapcsolat, vagy pedig az ellentétetek, mert ezzel tudná feldobni a kapcsolatot, belevinni titeket a a társasági, izgalmasabb dolgokba?
Egyértelműen az első, de csak akkor, ha ez nem jelenti azt is egyben, hogy 0-24-ben rajtam csüng, mert azt viszont nem bírom.
A második típussal az a bajom, hogy akkor folyton kísérgetnem kéne ilyen-olyan bulikba meg társaságba, és csak feszengenék örökké...
egyetértek a 4-es válaszolóval, nekem is inkább a köztes jön be
hosszú távon számomra egyik véglet se működne, mert próbálok nyitottabb lenni, így az 1-es "visszahúzna", nem akarok elzárkózni
ugyanakkor bulizós típus se leszek soha, szükségem van azért arra is, hogy ha olyan kedvem van, akkor csak otthon pihenjek
tudok kompromisszumot kötni, de hosszú távon biztos nem működne olyannal, aki nagyon más, mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!