Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldanátok meg ezt a kínos dolgot? 21/N
Maradj tavol a kaposztatol, hehe.
Egyebkent menj akkor wc-re, mikor nincsenek a hazban, vagy menjetek egy bevasarlo kozpontba.
2
Egy pedofiltol veszed a magas elkepzeleseidet. Freud azt is mondta, hogy a fiuk termeszetesen le akarnak fekudni az anyjukkal es megolnek az apjukat...
Nem biztos, hogy gyermekkori. Csak nem sok agyas tarsa eleteben es nem nyilik meg mindenki elott. En sem szeretnem, ha az arnyekszeken zavarnanak...
miért érzem cikinek?
mert az?
3
Akkor menj, mikor etetik a csirkeket. XD
En is laktam falun es megoldottam ugy a wc-zest, hogy nem hallgatozott senki. Szerintem nem less ez gond eleted vegeeig.
Egy kemping kretyo 25 ezer. Most tenyleg erre akarsz kolteni? [link]
Bekapcsolod a rádiót vagy valamit, és nem fogják hallani.
És ne felejtsd el, hogy nem panel, papír falakkal. Ott nem hallatszik ki minden zaj. ;)
Egyszer túlesel rajta, és rájössz, hogy ez a probléma rajtad kívül senkit nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!