Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Unom a barátomtól ezt a "miért nem írsz vissza? "-dolgot. Szerintetek is tönkreteszi a kapcsolatokat a Face?
Ki lehet kapcsolni a chatet, de sokat nem er vele, mivel ugyanugy kijelzi hogy ki mikor van fent. Amikor te bepotyogod a jelszod es entert nyomsz onnantol kezdve latja mindenki hogy fent vagy.
A problemat pedig meg kell beszelni. Tudom, hogy mar mondtad neki elegszer, de valahogy meg kell vele ertetned a dolgot, mert az agyadra fog menni es annak rossz vege lesz. Egy kicsit hatarozottabb fellepes szerintem segithet.
Édesapámmal is volt üvöltözős veszekedés a Facebook miatt, de az exemmel.... vele kéthavonta biztosan volt egy vita a kedvenc közösségi oldal miatt.
Az egész napos, folyamatos chat-kötelezettség megvolt, természetesen, ha én nem értem rá (tanultam), ő írogatott, és általában negatív dolgokat, bezzeg ha ő nem ért rá, végre örültem a kis levegőnek :D Fojtogatott engem a dolog.
Találkozzunk élőben, ha nem megy, telefon (=Skype, Viber miegymás). De ez a folyamatos chat....
Ezt sajnos én is átéltem már nemegyszer, ráadásul olyannal is, aki nem is a barátnőm.
Tele a tököm azzal, hogy mivel nekik semmi más hobbijuk nincs csak az, hogy a neten lógnak egész nap elvárják azt, hogy amikor pittyen egyet az a szar, akkor egyből reagálni kell valamit.
Év vége óta pont ezért leszoktam a Facebookozásról és kb hetente kétszer negyed órára szoktam fellépni.
Szerintem hülyeség a Facebook-ra fogni a kapcsolatok tönkremenését.
Üzenet meg ezek azok általi kapcsolat tönkremenetel? Hát sorry, nem kéne olyanokat írni, kommentelni ami egy kapcsolatban nem fér bele (lásd összeszivezni egy csinos lány/jóképű pasi profilképét, nyáladzani flörtölni chaten...) Nálunk sose probléma, hogyha belépve marad a másik, nem kapcsoljuk ki a netet a telón, ha a másik kicsit elviszi vagy akármi. Aki a netre fogja azt, hogy tönkremegy a kapcsolata, abban belül van a hiba, nem egy virtuális térben...
Amúgy meg örülj hogy foglalkozik veled a barátod. És egyébként, ha már a kedvenc együttesed oldalát "csekkolod" olyan nehéz két szót vagy egy mondatot írni?
Megírod, hogy bocsi ez vagy az van, később írok. Nehéz? Itt sem a Face meg az internet a hibás, hanem konkrétan, te.
20L
"Szerintem az internet szétszedi a kapcsolatokat. Barátom pedig megfojt"
Nem, az internet ebből a szempontból semleges, minket az segített össze-kerülnünk.
A másik állításoddal egyetértek, de az a barátod, nem pedig a net. Szerintem a neten kívül is ilyen birtokló típus lehet, szóval megértem a hezitálásodat, hogy meddig érdemes ezt erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!