Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unom a barátomtól ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom a barátomtól ezt a "miért nem írsz vissza? "-dolgot. Szerintetek is tönkreteszi a kapcsolatokat a Face?

Figyelt kérdés
Sokszor Facebookon nem beszélgetek senkivel, hanem csak az ismerosok posztjait es bejegyzéseit nézegetem, esetleg cikkeket olvasok, videokat nézek vagy a kedvenc együtteseim Fb oldalát csekkolom... Ilyenkor nem irok a baratomnak. Ő meg rögtön ezzel jön mindig, hogy latja, elérhető vagyok, miért nem írok? Ilyenkor mindig elmondom, hogy csak a facen nézelődtem, amiatt mutat elérhetőnek. Mindig eljátsszuk es kezd unalmassá válik, így már sokszor inkább fel se megxek facere, hanem inkább csinálok valami nettől távoli dolgot, ahol nem érhet el az online vilag és nem kell minden másodpercemet közölnöm a barátommal. Szerintem az internet szétszedi a kapcsolatokat. Barátom pedig megfojt ezzel, hogy elvárja, hogy folyton írogassak, ha egyszer mar online vagyok facen. Túl sok. Ilyen es ehhez hasonlo dolgok miatt eléggé kihűlt a kapcsolat, nem tudom, érdemes-e helyretenni. Tanácsfalan vagyok.
2016. júl. 9. 01:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
54%
F-aszért nem lépsz le chatről. Ki lehet ám kapcsolni.
2016. júl. 9. 01:51
 2/12 anonim ***** válasza:
Tiltsd le az embered olyankor egy fél órára...Ne követelőzzön. Attól, hogy együtt vagytok még képes vagy önállóan levegőt venni....Nem kell állandóan ellenőriznie, hogy élsz e még.
2016. júl. 9. 05:21
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Ki lehet kapcsolni a chatet, de sokat nem er vele, mivel ugyanugy kijelzi hogy ki mikor van fent. Amikor te bepotyogod a jelszod es entert nyomsz onnantol kezdve latja mindenki hogy fent vagy.

A problemat pedig meg kell beszelni. Tudom, hogy mar mondtad neki elegszer, de valahogy meg kell vele ertetned a dolgot, mert az agyadra fog menni es annak rossz vege lesz. Egy kicsit hatarozottabb fellepes szerintem segithet.

2016. júl. 9. 06:49
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Mond meg a barátodnak, hogy viselkedjen már férfi módjára! Szégyent hoz ránk :)))
2016. júl. 9. 08:04
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem a facebook teszi tönkre a kapcsolatod, hanem te meg a bárátod. Nem értem, miért nem lehet ráírni egy sziát ha már egyszer fent vagy, de ha ez téged ennyire zavar, magyarázd el neki, hogy számodra ez teher. Azt meg végképp nem élrtem, hogy akkor ő miért nem ír rád.
2016. júl. 9. 09:01
 6/12 anonim ***** válasza:

Édesapámmal is volt üvöltözős veszekedés a Facebook miatt, de az exemmel.... vele kéthavonta biztosan volt egy vita a kedvenc közösségi oldal miatt.

Az egész napos, folyamatos chat-kötelezettség megvolt, természetesen, ha én nem értem rá (tanultam), ő írogatott, és általában negatív dolgokat, bezzeg ha ő nem ért rá, végre örültem a kis levegőnek :D Fojtogatott engem a dolog.

Találkozzunk élőben, ha nem megy, telefon (=Skype, Viber miegymás). De ez a folyamatos chat....

2016. júl. 9. 09:38
 7/12 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos én is átéltem már nemegyszer, ráadásul olyannal is, aki nem is a barátnőm.

Tele a tököm azzal, hogy mivel nekik semmi más hobbijuk nincs csak az, hogy a neten lógnak egész nap elvárják azt, hogy amikor pittyen egyet az a szar, akkor egyből reagálni kell valamit.

Év vége óta pont ezért leszoktam a Facebookozásról és kb hetente kétszer negyed órára szoktam fellépni.

2016. júl. 9. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:
42%

Szerintem hülyeség a Facebook-ra fogni a kapcsolatok tönkremenését.

Üzenet meg ezek azok általi kapcsolat tönkremenetel? Hát sorry, nem kéne olyanokat írni, kommentelni ami egy kapcsolatban nem fér bele (lásd összeszivezni egy csinos lány/jóképű pasi profilképét, nyáladzani flörtölni chaten...) Nálunk sose probléma, hogyha belépve marad a másik, nem kapcsoljuk ki a netet a telón, ha a másik kicsit elviszi vagy akármi. Aki a netre fogja azt, hogy tönkremegy a kapcsolata, abban belül van a hiba, nem egy virtuális térben...

Amúgy meg örülj hogy foglalkozik veled a barátod. És egyébként, ha már a kedvenc együttesed oldalát "csekkolod" olyan nehéz két szót vagy egy mondatot írni?

Megírod, hogy bocsi ez vagy az van, később írok. Nehéz? Itt sem a Face meg az internet a hibás, hanem konkrétan, te.

20L

2016. júl. 9. 10:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Sose gépről facezem, hanem tabról és ott külön van a messenger meg a rendes face. Ezert nem megy a kettő egyszerre.
2016. júl. 9. 11:18
 10/12 omba ***** válasza:

"Szerintem az internet szétszedi a kapcsolatokat. Barátom pedig megfojt"

Nem, az internet ebből a szempontból semleges, minket az segített össze-kerülnünk.

A másik állításoddal egyetértek, de az a barátod, nem pedig a net. Szerintem a neten kívül is ilyen birtokló típus lehet, szóval megértem a hezitálásodat, hogy meddig érdemes ezt erőltetni.

2016. júl. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!