Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Unom a barátomtól ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Unom a barátomtól ezt a "miért nem írsz vissza? "-dolgot. Szerintetek is tönkreteszi a kapcsolatokat a Face?

Figyelt kérdés
Sokszor Facebookon nem beszélgetek senkivel, hanem csak az ismerosok posztjait es bejegyzéseit nézegetem, esetleg cikkeket olvasok, videokat nézek vagy a kedvenc együtteseim Fb oldalát csekkolom... Ilyenkor nem irok a baratomnak. Ő meg rögtön ezzel jön mindig, hogy latja, elérhető vagyok, miért nem írok? Ilyenkor mindig elmondom, hogy csak a facen nézelődtem, amiatt mutat elérhetőnek. Mindig eljátsszuk es kezd unalmassá válik, így már sokszor inkább fel se megxek facere, hanem inkább csinálok valami nettől távoli dolgot, ahol nem érhet el az online vilag és nem kell minden másodpercemet közölnöm a barátommal. Szerintem az internet szétszedi a kapcsolatokat. Barátom pedig megfojt ezzel, hogy elvárja, hogy folyton írogassak, ha egyszer mar online vagyok facen. Túl sok. Ilyen es ehhez hasonlo dolgok miatt eléggé kihűlt a kapcsolat, nem tudom, érdemes-e helyretenni. Tanácsfalan vagyok.
2016. júl. 9. 01:44
1 2
 11/12 szonata ***** válasza:
A facebook tehet tönkre kapcsolatot, de csak akkor ha ezt engedjük. Egy biztos kapcsolatot nem tehet tönkre,vagy ha igen ott más baj van. Tégy meg annyit,hogy neki is írsz, és akkor megoldódik a probléma. Amennyiben nem akkor a kapcsolatod nem működik jól és ezt egy alapos beszélgetés megoldhatja. Ha szeretek valakit nem ingerlem ilyen módon,hiszen ő a fontos és utána a videók,szivecskék. Más egy párkapcsolat és más egy "ismerősi". Az ismerősök tudják,hogy akkor válaszolok amikor elolvastam az üzenetet, de válaszolok. Van más értelmes dolog is az életünkben, ami a figyelmünket irányítja.
2016. aug. 28. 08:19
 12/12 anonim ***** válasza:

nem a face, hanem a bizonytalanság és a kontrollálás. mondd meg neki, hogy hagyjon békén. vagy hogy nem akarsz állandóan írkálni. azért, mert ingyen van, még nem kötelező. sokan az élőbeszédet szeretjük. amiben a face több, hogy közvetlen megoszthatsz vele képeket, cikkeket. de minden szart megbeszélni, csak mert lehetőség van rá, szerintem unalmas, fárasztó, idegesítő.

levegőt. a férfiak is ezt kérik. mindenkinek kell.

2016. aug. 28. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!