Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pénznélküliség tönkreteszi a kapcsolatokat, házasságokat?
Figyelt kérdés
2012. aug. 20. 16:39
1/10 anonim válasza:
Csak akkor ha a férfinak nincs pénze.
3/10 anonim válasza:
Ha szerelem,akkor nem teszi tönkre!
5/10 anonim válasza:
tönkreteheti sőt még a szerelemet is megöli szerintem
7/10 anonim válasza:
simán!
a befizetetlen számlák hada..."nézd meg, ezt miből fizetjük ki? már felszólítás jött" "kajára sincs pénz semmi...alig eszünk valamit...anyámékat nem kérhetem meg mindig...menj dolgozni te is asszony...te meg vállalj többet pasikám...
8/10 A kérdező kommentje:
írjatok le megtörtént eseményeket, ha ismertek ilyen személyeket, vagy veletek megtörtént ilyesmi.
2012. aug. 20. 16:44
9/10 anonim válasza:
3.vagyok
4éve élünk együtt a párommal,soha egyetlen vita vagy hangos szó nem volt köztünk. Pedig a lakáshitel miatt egyre nehezebben élünk, rakosgatjuk a csekkeket. Igaz mindketten dolgozunk,de nem egymást hibáztatjuk.Imádjuk egymást,ahogy az elején! Ja és nem a hitel köt össze minket,mert az én vettem fel,még mielőtt összejöttünk.
10/10 Hole Hunter válasza:
Van, akiket még jobban összekovácsol és van, akiket szétszed. Kapcsolatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!