Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vizsgaidőszak tönkreteszi a kapcsolatunkat? Mit csináljunk?
20/L vagyok a barátom 22/F mindketten jogi egyetemre járunk ez lesz a második vizsgaidőszakunk együtt, az első is nehéz volt de ez mégnehezebb lesz ( több és nehezebb vizsgánk van)...
A baj az, hogy én ilyenkor arra vágyom hogy megöleljen, bíztasson, nyugtasson meg, szeressen stb Ő viszont ilyenkor nagyon ideges és inkább magába zárkózik.. Ebből adódnak a gondok...
Ugyan ez...rengeteg türelem.
Jelöljetek ki hetente egy napot, ami csak egymásra és a pihenésre meg közös barátokra szántok. Úgy nem olyan vészes.
Ohh,akkor a záróvizsgákon ne legyen senkid!!
Az 10 hét tömény tanulás nonstop! Onnan visszanézve egy vizsgidőszak csak laza hétvégi tanulás!
ha ilyen "piti" dolgokon nem tudtok egymas mellett allni, mi lesz akkor amikor eluszik a lakashitel, vagy balesetet szenved a gyerek, vagy foldrenges, vagy mittomen milyen 'komoly' problemakkal vag pofan az elet
nem nezem le a tanulas sulyat/nehezsegeit/fontossagat, de ezert problemazni egy kapcsolatban szerintem into jel arra, hogy amikor nagy a stressz (mindket partnernel) es a partnerek ezt egyutt nem tudjak kezelni, akkor nem valok egymasnak! Ennyi!
Foglalkozz magaddal, meg a vizsgáiddal, és ne idegesítsd magad a párodon. Mindenki máshogy kezeli a stresszt, és türelmesnek kell lenni a másikkal, de ha te folyton miatta aggódsz, nem fogsz tudni a te dolgodra koncentrálni.
Rosszabb esetben meg szakítotok. Én már hagytam el pasit, mert nem értette meg, hogy a vizsgáim fontosabbak, mint az, hogy egész napokat vele legyek hétvégén.
Nyilván ő is szeretne veled lenni, de lehet, nem akarja, hogy eltereld a figyelmét, vagy nem akar téged is túlstresszelni. Legyél vele türelmes, és csináld meg a vizsgáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!