Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátnőm anyja tönkre teszi a kapcsolatunkat? Nagyon szeretem a lányt!
Jaj hagyjuk már.
Az a nő semmi más csak egy nagypofájú agresszor. Mégis mit tudna tenni? Legfeljebb ordibálna meg csapkodna elmebeteg módjára.
Próbálj meg vele te beszélni.
Ismerkedjetek meg. Ha farmgazdaságban dolgozol, akkor nem lehetsz lusta. Nekünk nincs gazdaságunk, csak egy bazi nagy telkünk, ahol van csirke, malac, liba, kacsa, kutyák, macskák és egy hatalmas kert, amit ültetni kell, kapálni kell, betakarítani kell. Tehát aki ezt a melót végzi, az nem lusta, mert hajnalban kelni kell és nincs olyan, hogy 8 órát letudtam, megyek haza.
Ismerkedj meg az anyjával, hátha hagyná, ne csak ő téged, hanem te is őt ismerd meg. Hívd el a családot hozzátok ebédre, vagy ilyesmi.
Lehet, hogy az a baja - én is furcsállom egy kicsit -, hogy 7 hónap alatt csak 3szor beszéltetek. Lehet, hogy úgy érzi nem keresed a társaságát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!