Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátnőm anyja tönkre teszi a kapcsolatunkat? Nagyon szeretem a lányt!

Figyelt kérdés
Barátnőm anyja nagyon utál engem valamiért. Amikor bemutatott a barátnőm akkor nagyon megkedveltek. Rá két hónapra az anyukája nagyon nem kedvel. Minden nap lassan 7 hónapja a sírásig kergeti a barátnőmet azzal, hogy szakítcson velem. Szerinte azért kell szakítani mert nincs autóm és meglátása szerint (3 beszélgetésből) lusta vagyok. Barátnőm annyira ki van készülve idegileg, hogy nyugtatókon éli a napjait és sír mert szeret és nem akar elhagyni. Az apja és a tesója is nagyon kedvel engem. De az apjának szava nincs otthon a tesót meg csak kineveti. Most is húsvétra,l lelkileg annyira megtörte a barátnőmet, hogy csak zokogott míg ott voltam. Készítettünk egy képet is (mivel első közös húsvét), amit az anyuka meglátott és kikelve magából ordított. Én szeretem a barátnőmet, tisztelem és sosem vesztem vele össze, annyira jól megvagyunk, hogy az nem igaz. De lassan a barátnőm ezt a fajta lelki terrort nem fogja kibirni. Én tanulok főiskolán, otthoni farmgazdaságba dolgozom, nem iszom, nem kocsmázom és nem is járok sehová sem. Mit tegyek? hogyan állítsam le az anyját? A barátnőm már milliószor beszélt vele de semmi eredménye!
2016. márc. 29. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
A barátnőddel elmentek onnan és többé leszarjátok azt a nőt. Nem anya az ilyen.
2016. márc. 29. 12:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem nincs annyi pénzem, hogy fizessek lakást és tanuljak is. Ő pedig tanul és dolgozik, de magába a tandíjat nem tudná kifizetni. És ha el is költözne az anyja megölné utána. Hiába 22 éves
2016. márc. 29. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Jaj hagyjuk már.

Az a nő semmi más csak egy nagypofájú agresszor. Mégis mit tudna tenni? Legfeljebb ordibálna meg csapkodna elmebeteg módjára.

2016. márc. 29. 12:28
 4/9 anonim ***** válasza:

Próbálj meg vele te beszélni.

Ismerkedjetek meg. Ha farmgazdaságban dolgozol, akkor nem lehetsz lusta. Nekünk nincs gazdaságunk, csak egy bazi nagy telkünk, ahol van csirke, malac, liba, kacsa, kutyák, macskák és egy hatalmas kert, amit ültetni kell, kapálni kell, betakarítani kell. Tehát aki ezt a melót végzi, az nem lusta, mert hajnalban kelni kell és nincs olyan, hogy 8 órát letudtam, megyek haza.

Ismerkedj meg az anyjával, hátha hagyná, ne csak ő téged, hanem te is őt ismerd meg. Hívd el a családot hozzátok ebédre, vagy ilyesmi.

Lehet, hogy az a baja - én is furcsállom egy kicsit -, hogy 7 hónap alatt csak 3szor beszéltetek. Lehet, hogy úgy érzi nem keresed a társaságát.

2016. márc. 29. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Nehezítő körülmény, hogy még szóba sem akar velem állni. Mikor kimentem az apjához inni egy kávét akkor az anyja felállt és kiment. És már nem először
2016. márc. 29. 12:32
 6/9 anonim ***** válasza:

Utál téged és azt gondolja a lánya jobbat érdemel.

[link]

2016. márc. 29. 12:34
 7/9 anonim ***** válasza:
Old meg. De tudod, ilyen maffiozosan. Baleset vooot
2016. márc. 29. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Hamm hmm koltoztesd magadhoz ehhez az apja támogatása kell de úgy h anyja nemtud róla. En ezt tenném. A barátnődnek nem tesz ez jót és jobb a béke. Elhagyás erre nem ok... Van másik de az durva és bűn cselekmény .
2016. márc. 29. 12:48
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet beszélni az anyjával. Hiába mondja neki a barátnőm is, hogy velem boldog nem érdekli. Szinte már idegöszeroppanásig szokta enni a lelkét. Azt mond, hogy addig nem nyugszik míg el nem hagy engem. Lakásra meg nincs pénz mivel mind a ketten tanulunk (bár a barátnőm közbe dolgozik de nem lenne elég a tanulmányaira a pénz), az anyja meg meg is ölné ha mekszögtetném
2016. márc. 29. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!