Barátom anyja tönkre akarja tenni a kapcsolatunkat. Már nem bírom ezt. Mit tegyek?
Az, hogy a vasárnapi ebédre nem mentetek le, szerintem is sértő volt. A többi dologban viszont nagy valószínűséggel igazad van.
Próbálj vele leülni beszélni. Esetleg szervezzetek a barátoddal olyan programot például egy mozit vagy egy kávézást ahova elhívjátok az anyukáját. Próbálj közeledni, mert a párodnak ő az anyja és persze, hogy kiáll melletted, hisz szeret, de az anyukáját is szereti és őt fogja legjobban megviselni ez a helyzet.
Barátod amúgy menni idős? Van saját keresetetek? Fenn tudnátok tartani egy lakást? Sok 19 éves tudja, de azért kérdem, mert én ennyi idősen nem tudtam volna.
Ezt a barátodnak kell az anyjával tisztáznia.
Olyan nincs, hogy az anya "akkor is" fog fözni-mosni rá, ha elköltözik. Egyszerüen nem kell neki kulcs a fia lakásához és csak akkor jöhet oda, ha a fia beleegyezik. A mosás-fözés így eleve szóba sem jöhet.
A vasárnapi ebédnél azért valamennyi igaza van az anyukának, de nem kell odamenni hozzá és nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!