Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elmegy 1 hónapra külföldre dolgozni. Ez megronthatja a kapcsolatunkat?
1hónap még talán nem, de ha huzamosabb ideig külön lesztek az igen....tapasztalatból írom.
Ha hetente,kéthetente haza tud jönni pár napra akkor nem vészes, de kell a személyes kapcsolat, a Skype ezt nem oldja meg.
Hasonló helyzetben vagyunk, az én páromnak is ki kell mennie egy hónapra a terhességem alatt külföldre. Kicsit rosszul érzem magam emiatt, mert jó lenne együtt végigcsinálni a terhességet.
Szerencsére teljesen megbízhatok benne, nehezen tudom elképzelni, hogy megcsalna a távolléte alatt. Egyszerűen nem olyan típus, sose volt a szexkapcsolatok, kalandok híve, inkább megoldja magának. (A szülés után is lesz 6 hét szextilalom!)
Szóval én nem a kapcsolat megromlásától, ill. a megcsalástól félek, ilyesminek egy stabil kapcsolatban egyáltalán nem is kellene felmerülnie! Inkább az érzést viselem nehezen, hogy magamra leszek hagyva a terhességgel. De biztos, hogy túl fogjuk élni. :)
Utolsó!
Köszönöm a választ. Igazad is van. Csak hirtelen elbizonytalanodtam. Labiris idegzetem van mostanába a terhesség miatt. De tudom hogy miattam és a baba miatt teszi ezt..mindemellett megse fordulna a fejeben ebben mar biztos vagyok..es abban is biztos vagyok hogy szeret..es remelem hamar letelik azaz 1 honap..
1 honap az semi... oke, a terhesseg miatt jobb lenne ha most melletted lenne, de mar nem azert, ha 1 honapot nem bir ki egyuttlet nelkul, es talal mast, akkor annyit is ert a kapcsolat.
A parommal jelenleg 2.5 eve vagyunt tavkapcsolatban, kb 10 hetente tudunk talalkozni, es fel sem merul bennem hogy mast keresne. Szeretjuk egymast, egyutt szeretnenk lenni, ugyhogy kibirjuk a tavolletet, es varjuk hogy majd az egyetem befejezese utan rendesen egyutt lehessunk.
Ne hari de mi az hogy csak 1 hónapra megy ki dolgozni?
Ha valami munka van az álltalában nem csak 1 hónapig tart.
Másik hogy nagyon remélem nem valami magyar vállalkozóhoz megy, mert azoknak álltalában átverés a vége.(nem lesz kifizetve) Nehogy a baba előtt, még rosszabb helyzetbe kerüljetek! Vigyázzatok!
Ha a párod hűséges tipus, akkor hosszabb távon sem lesz gond, illetve ha te is az vagy!
Én kb 1 éve voltam kint, mikor a feleségem otthon a 2 gyerek mellett úgy döntött bepasizik. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy keressek valakit. Ezért írtam hogy ne csak miatta aggódj, hanem magad miatt is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!