Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan extrovertált fiuk akiknek bejönnek a kicsit csendesebb lányok?
Persze, hogy vannak!
Ők azok, akik szereti, ha az asszony csendben otthon olvasgat, viszi a háztartást, amíg ők elmennek a haverokkal, és alkalmi kapcsolatokra vadásznak
Ezeket a válaszokat elkeseredett, rosszindulatú férfiak írják?
Már miért ne lehetne így? Lehet kisebb rá az esély, de a sok milliárd férfi közül biztos többnek tetszik ez egy lányban és nem cselédnek akarja maga mellé.
"Ezeket a válaszokat elkeseredett, rosszindulatú férfiak írják? "
Nem, csak férfiként van egy csomó férfi kollégám/haverom/barátom.
És pont azt látom, amit írtam. Az extraovertált bulizós férfiak az asszonyt otthon tartják, közben meg a céges bulikon, a haveri kocsmázásokon, a baráti utazásokon megy a gyakornok lányok, a bártündérkék és egyebek hülyítése.
Persze, lehet álmodozni róla, hogy a város legmenőbb bulizós pasija majd szemet vet a kis csendes olvasgatós könyvmoly lányra, egy csomó tini film szól erről, csak utána nem kell meglepődni, ha a valóság mégsem a tini filmek kategóriát képviseli.
Első 3 válaszoló nagyon agymosott féreg.
Nos csak személyiség számít. Sokuknak nagyon imponáló a rész, de míg szeretitek egymást, semmi sem számít.
Red Vixen nem unod a személyiséges dumádat?
Egy kapcsolatban nem csak a személyiség számít.
"5# és te férfiaknak nevezed őket? Én tanulatlan ovisoknak, de ahogy szeretnéd."
Teljesen mindegy, hogy minek nevezzük őket. A jelenség ettől még létezik, nagyon is létezik.
Én nem azt mondtam egyébként, hogy tetszik amit csinálnak, vagy egyet értek velük. Én annyit mondtam, hogy férfiként kicsit egyszerre tudom kívülről és belülről szemlélni a helyzetet (hiszen nem nekem teszik a szépet, viszont egy sör mellett nekem büszkélkednek a hódítással, vagy amikor felugrom hozzájuk, akkor látom, hogy az asszony szerelmes szemekkel figyel rájuk, közben nem is sejti, hogy míg ő otthon van visszahúzódóan, addig a nagyon elfogadó párja elfogad más nőktől is ezt-azt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!