Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált nőként hogyan hódítsak meg egy csendesebb férfit?
Sziasztok!
Szeretnék tanácsokat kérni tőletek az alábbi helyzettel kapcsolatban, férfiaktól és nőktől egyaránt.
Mindig is nyitott személyiség voltam, extrovertált típus, nem okoz gondot ha beszélnem kell, idegenekkel is közlékeny vagyok. Imádok pörögni, nevetni, új embereket megismerni. Van egy megszokott nagy baráti társaságom, gyakran megismerek a barátaim által újabb és újabb embereket, akik közül sokan szintén barátokká válnak.
Így ismertem meg egy férfit, aki kb. az én ellentétem. Ő sokkal csendesebb, az a típus aki inkább hallgat és figyel, amikor viszont megszólal arra mindenki odafigyel, sok igazság van a mondanivalójában. Intelligens, sőt bölcsesség árad belőle (pedig ilyet ritkán tapasztalok) a kora ellenére (37 éves, én 33). A humorérzéke is nagyon tetszik. Engem teljesen lenyűgözött, és próbáltam vele minél többet beszélgetni de látom, hogy neki idő kell, zárkózott.
A harmadik ilyen baráti est után megkerestem és bejelöltem facebookon. Visszaigazolt de nem akartam még letámadni írásban. Nem sokkal később tettem fel képeket történetbe de nem nézte meg, amiket pedig simán az adatlapomra töltöttem fel arra sem reagált. Nincs senkije, ezt biztosan tudom.
Nekem ez a férfi egy az ezerből típus, annyira tetszik a kisugárzása, hogy mindenképp próbálkozni fogok. Szerintem egy ilyen férfi mellé illene is egy pörgősebb extro nő, kiegészítenénk egymást, nem? Van egy másik nő a társaságban aki úgy látom szintén ez a csöndesebb típus, valamiért vele többet beszélget ez a férfi pedig mind a ketten visszafogottak. Nos, láttam már ilyen intro párost és nem húzták sokáig. Meg nem is igazán tartom "ellenfélnek" a másik nőt a külseje és az én külsőm miatt. De ez már más téma, arra kérnék tippeket hogyan hódítsak meg egy ilyen introvertált férfit? Természetes hosszú távban gondolkozom, komoly kapcsolatra. :)
Köszönöm!
Nem fog menni, hogy megjátssza magát évekig ha hosszú kapcsolatban gondolkodik. De rövid ideig sem, mert egy ember nem tudja megváltoztatni a személyiségét gyökeresen. Arról ne is beszéljünk, hogy milyen problémákat szülne olyasmi, hogy a kérdező szeretné megváltoztatni a pasit.
Elég csak kicsi dolgokban minthogy legyen egy kicsit pörgősebb, járjon többet emberek közzé, legyenek másfajta hobbijai. Abból is probléma szokott adódni, hogy az extro "erőszakoskodik" az introvertrálttal - ő úgy éli meg - érzéseit illetően: mondja többet, hogy szereti, írjon üzenetet, ne azt mondja, ne azt írja. A szeretetnyelv is bukta.
A kérdező nagyon erőszakosnak tűnik, nem fogadja el, hogy nem igazán/ nincs esélye nála.
El akarja hívni kisebb létszámú eseményre pedig ott is szóba elegyedett vele, bármikor lehetett volna négyszemközt beszélgetni, bejelölte és sehol semmi.
Azért nagyrészt egy introvertrált nem is nagyon vesz részt nagyobb létszámú "rendezvényen" nincsenek annyi barátai.
Az, hogy valaki nem szereti hallgatni a saját hangját, inkább a másikat az még nem egyenlő azzal, hogy introvertrált.
Egy extrovertált sem hangoskodik megállás nélkül, neki is vannak húzósabb napjai, nincs hozzá hangulata stb.
"Kianalizálni" valakit 3 találkozó után nem lehet!!!
Csak a fő kérdésre válaszolva:
Éreztesd vele, hogy az ő véleménye is fontos, döntsön ő is. Ha valamit cselekszik, bizonytalan benne, akkor kicsit segíts be neki. Értékeld az igyekezetét, a tudását. Ellenben: kérdezd tőle, hogy milyennek gondol/érez téged? Mi tetszik neki benned? Erősítsd meg ezt felőled rá irányítva is. Nézd meg, hogy eddig mit adott neked a személyiségével, miben változtál jó/jobb irányba általa?
33 éves nő vagy, mennyire nem tudsz pasizni? Abszolút nulla tapasztalat, mert mindig téged szedtek fel, vagy van már egy két saját sikered is, amibe több munkát tettél, mint a hajad csavargatása?
-Elöször is figyelj rá. Mi kelti fel az érdeklődését, rajtad is, meg az életben. Mi érdekli, mitől érzi magát kényelmetlenül.
-Legyél nyílt, de ne nyomulós, játszmázás off, de abból remélem már amúgy is bőven kinőttél.
-Szemkontakus, mosolyok. Törd meg a három lépés távolságot. Indokolatlan, de nem tolakodó érintések rendszeresen.
-Próbáld megnevettetni, apró bókok. Gyakorlatilag ugyanaz amit a pasik is csinálnak veled hasonló helyzetben.
-Kérj tőle segítséget valamiben ami lehetőséget ad beszélgetni és egy kis időt eltölteni.
-Ne gondold, hogy ezek egyből le fognak neki esni, viszont vedd figyelembe, hogy direkt is viselkedhet úgy, hogy nem érti a jeleket.
Ha pedig elég elszánt vagy hozz fel neki egy találkozót kettesben és akkor gyorsan kiderül mi a helyzet.
24, köszönöm a tanácsokat.
Nem vagyok tapasztalatlan, sőt kezdeményeztem már én is félénkebb férfinál.
A szemkontaktust próbáltam minél többször elkapni és tartani. A humorérzékem sokan szeretik, hátha ő is értékelni fogja. Testbeszédet is próbáltam bevetni de úgy vettem észre fizikailag is tartja a távolságot (nem csak velem, hanem úgy láttam a legtöbb emberrel).
Kérdező, valószínűleg nincs esélyed. Egy ilyen férfit nem a formás test, a szupercsinos külső, a szexuális kisugárzás fog meg, hanem az, ha egy hullámhosszon vannak a másikkal. Valószínűleg fontosabb számára az életfelfogás/világnézet, a hasonló ízlés pl. filmek, könyvek, szabadidős programok terén, az összeegyeztethető életcélok, esetleg az is szempont, hogy milyen anya lenne az illető.
Szóval jó dolog, hogy csinos és szexi vagy, de ennek a férfinak más dolgok fontosabbak.
A beszólogatókkal ne foglalkozz.
Gondolj bele, hogy éreznéd magad egy erdei túrán, amikor már fél órája mentek csendben. Neki ez természetes lenne, te meg idegeskednél, hogy talán valami baja van veled.
Esetleh ajánlana egy könyvet, amit halálosan unnál, máskor zavartan téblábolnál mellette egy kiállításon, bealudnál egy filmen, amire az ő kedvéért ültetek be moziba. Amikor meg neked tetsző programot választanátok, akkor látnád, hogy egy idő után zavarja a tömeg vagy a hangos zene. Nem találnátok a közös hangot egymás barátaival.
Sőt talán a szex sem olyan lenne, mint ahogy elképzelted.
28# Mondjuk ennyire nem kell általánosítani, én introvertáltként egyrészt utálom az erdei túrákat, másrészt programon nem szoktam csendben sem lenni, maximum itthon kettesben, mert akkor leülök tényleg olvasni vagy ilyesmi, de alapvetően társaságban, pláne a párommal, de barátokkal is beszélgetek folyamatosan. Volt extrovertált párom, a barátait is szerettem, a hangos zenét is szeretem, a tömeggel sincs bajom. Itt általában az igényszint a más, hogy az egyik gyakrabban vágyik az izgis társasági életre, a másik meg a nyugira, de mind a kettő vágyhat néha a másik dologra is, nem egyszer kezdeményeztem én is, hogy menjünk már le páran, üljünk be a körúton valahova, vagy hívjuk át a barátainkat házibulira. Nálunk ez nem okozott gondot, néha nem mentem vele barátokkal lógni, de néha meg neki sem volt kedve, hanem inkább kettesben csináltunk valamit. A legszembetűnőbb eltérés annyi volt, hogy neki volt 6353 barátja, mert mindenhol öt perc alatt jóban lett bárkivel, nekem meg kevés, mert én nem jópofizok mindenkivel mindenhol, de az övéivel jól kijöttem, 1-2 kivételével.
Ettől függetlenül továbbra sincs szerintem konkrétan a kérdezőnek esélye, de majd úgyis kiderül, próbálkozzon aztán lesz ami lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!