Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Extrovertált nőként hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Extrovertált nőként hogyan hódítsak meg egy csendesebb férfit?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék tanácsokat kérni tőletek az alábbi helyzettel kapcsolatban, férfiaktól és nőktől egyaránt.

Mindig is nyitott személyiség voltam, extrovertált típus, nem okoz gondot ha beszélnem kell, idegenekkel is közlékeny vagyok. Imádok pörögni, nevetni, új embereket megismerni. Van egy megszokott nagy baráti társaságom, gyakran megismerek a barátaim által újabb és újabb embereket, akik közül sokan szintén barátokká válnak.

Így ismertem meg egy férfit, aki kb. az én ellentétem. Ő sokkal csendesebb, az a típus aki inkább hallgat és figyel, amikor viszont megszólal arra mindenki odafigyel, sok igazság van a mondanivalójában. Intelligens, sőt bölcsesség árad belőle (pedig ilyet ritkán tapasztalok) a kora ellenére (37 éves, én 33). A humorérzéke is nagyon tetszik. Engem teljesen lenyűgözött, és próbáltam vele minél többet beszélgetni de látom, hogy neki idő kell, zárkózott.

A harmadik ilyen baráti est után megkerestem és bejelöltem facebookon. Visszaigazolt de nem akartam még letámadni írásban. Nem sokkal később tettem fel képeket történetbe de nem nézte meg, amiket pedig simán az adatlapomra töltöttem fel arra sem reagált. Nincs senkije, ezt biztosan tudom.

Nekem ez a férfi egy az ezerből típus, annyira tetszik a kisugárzása, hogy mindenképp próbálkozni fogok. Szerintem egy ilyen férfi mellé illene is egy pörgősebb extro nő, kiegészítenénk egymást, nem? Van egy másik nő a társaságban aki úgy látom szintén ez a csöndesebb típus, valamiért vele többet beszélget ez a férfi pedig mind a ketten visszafogottak. Nos, láttam már ilyen intro párost és nem húzták sokáig. Meg nem is igazán tartom "ellenfélnek" a másik nőt a külseje és az én külsőm miatt. De ez már más téma, arra kérnék tippeket hogyan hódítsak meg egy ilyen introvertált férfit? Természetes hosszú távban gondolkozom, komoly kapcsolatra. :)

Köszönöm!

2024. febr. 26. 14:15
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
83%
Nevetséges és beképzelt vagy, kedves kérdező, szerintem inkább ne is folytasd a saját magad alázását. Hagyd őket békén.
2024. febr. 26. 15:07
 12/44 anonim ***** válasza:
91%

Nem lehet erre tippeket adni, mert nem ugyanolyan két introvertált ember. De alapvetően az emberek 99%-ára szerintem igaz az, hogy beszélgetéssel lehet őket meghódítani, ami alapján kiderül, hogy mennyire passzoltok össze. Mivel ő nem érdeklődik irántad, szerinte nem passzoltok. Nézhetsz ki rohadt jól, végső soron nem az számít. Ha más jobban bejön neki, akkor a fejed tetejére is állhatsz, nem fogod jobban érdekelni.

Az egyetlen tipp, hogy továbbra is keresed a társaságát, de sok jövőt nem jósolok ezek alapján.

2024. febr. 26. 15:14
 13/44 anonim ***** válasza:
82%

6-os: én ugyanez vagyok, csak férfiben. Azt hiszem intro vagyok én is.

"Engem lemerít a pörgés és kell a nyugi"

Dettó. Ha folyton pörögnöm kellene, meg állandóan társaságba járni a párom miatt, mert ő mindig ezt igényelné, az hamar kikészítene és szerintem konfliktusokhoz vezetne. Én többet igénylek otthoni, nyugis, békés pihenőidőt (vagy társasági pörgés helyett inkább túrázást, kirándulást), mint egy extro, aki inkább szaladna rögtön pörögni társaságba, amint teheti.

Szerintem sem passzol feltétlenül a két embertípus hosszútávon, kivéve, ha frankón el tudják engedni egymást külön-külön is és nem ragaszkodnak egymáshoz minden helyzetben, de az viszont felveti a kérdést, hogy valódi párkapcsolat e?!

2024. febr. 26. 15:14
 14/44 anonim ***** válasza:
86%

Kérdező ízlések és pofonok ugyebár...

Aki szerinted csúnya, egyszerű nőben/férfiban számomra lehet szép, extra.

Nem te határozod meg és én sem, hogy valakinek valaki miért tetszik, miért érzi jól magát vele.

Bejelölted, megtetted az első lépést és mégsem írt rád, mégsem reagált a sztoriaidra.

100%, hogy azért, mert a baráti társaságban rájött milyen egyén is vagy te és még piszkavassal se piszkálna meg. Udvariasan csevegett veled és ennyi.

Hiába mész oda hozzá beszélgetni, flörtölni, csavargatni a hajad, harapdosni a szád, vagy egyenesen megfogdosod akkor is el fog zavarni.

Amúgy most te neked mire kell ő, szexre vagy trófeaként, hogy "nyertél" a csúnya, egyszerű nővel szemben?

Kapcsolatban sem működne a dolog, mert te nem extrovertált vagy hanem egy nagyképű, lenéző buta liba és otthagyna.

Nem kellesz neki és nem is fogsz. Azt akarod, hogy kinevessen a társaság, vagy, hogy feljelentsen zaklatás miatt???

2024. febr. 26. 15:17
 15/44 anonim ***** válasza:
94%
Amit te leírtál erről az emberről kérdező, az alapján ő nem csak intelligens, hanem mélyérzésű is lehet. És ha jól sejtem, elég jó emberismerős is lehet ezáltal. Szerintem hamar levette hogy ti nem igazán passzoltok, alkalmi kalandot meg lehet hogy nem akar, mert mondjuk égett már meg hasonlóval érzelmileg (főleg ha a másik fél sekélyesebb volt...), vagy csak alapból mélyebb kapcsolatra vágyik, ahol a testi lelki érzelmi és intellektuális kötődés is adott. Na most még az is lehet, hogy aki szolidabb nőt leszólsz és vele társalog, pont benne látta és érezte ezt meg. De szerintem akkor járnál a legjobban, ha egy megbízható ismerősénél kicsit puhatolóznál erről, milyen barátnői voltak, ki jön be neki milyen típus, esetleg milyen fajta nővel voltak múltbéli zűrei. De őszinte leszek, sok jót én se jósolok, mert ha akarna valamit akkor már minimum érdeklődne feléd, ennyi jelzés és kezdeményezés után.
2024. febr. 26. 15:33
 16/44 A kérdező kommentje:
Egyedül a 3-as válaszoló tudott eddig normális tanácsot adni, hasonlóakat várok még nem pedig kioktatást. Majd kitalálok egy kisebb létszámú programot amire meghívom őt is.
2024. febr. 26. 15:37
 17/44 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó az tuti fix, hogy okos és nagyon jó emberismerő, nemhiába nem teszi magát vele.

Aki megfigyeli maga körül az embereket, intelligensen beszél azt te nem is tudod befolyásolni.

Teljesen mindegy, hogy megégette-e magát extrovertált nővel, mert ha okos akkor tisztában van azzal, hogy nem mindegyik egyforma.

Egyszerűen nem tetszik neki a kérdező. Egyértelmű hogyha nem csetel vele, nem reagál semmire sem, nem beszélget vele négyszemközt, nem hívta randira akkor nincs esélye.

Nem biztos, hogy a másik nő a/lesz a befutó, de az már igen, hogy a kérdező nem.

Mellesleg kérdező ha te szerinted valaki azért egyszerűbb, csúnyább valaki mert "introvertrált" akkor keress fel pszichológust! Azt amúgy észrevetted, hogy azzal a kommenteddel lenézted az "introvertrált" pasit is?

Azért van idézőjelben a szó, mert te nagyon rossz emberismerő vagy és persze szeretsz ítélkezni felettük.

Simán lehet, hogy extro/intro keverék minimum az egyik közülük.

Attól, hogy valaki nem szeret a középpontban lenni állandóan attól még nem lehet kijelenteni, hogy intro.

3 találkozás után nem tudom miért hiszed, hogy kifiguráztad őket.

2024. febr. 26. 15:46
 18/44 A kérdező kommentje:

"Mellesleg kérdező ha te szerinted valaki azért egyszerűbb, csúnyább valaki mert "introvertrált""

A külsejére vonatkozóan írtam, hogy egyszerűbb, nem tudom hogyan érthetted ennyire ezt félre. Ehhez tettem hozzá, hogy ő is vosszafogottabb, háttérben van mindig, keveset beszél, ezért valószínűleg ő is introvertált.

2024. febr. 26. 16:19
 19/44 anonim ***** válasza:
95%

"Van egy másik nő a társaságban aki úgy látom szintén ez a csöndesebb típus, valamiért vele többet beszélget ez a férfi pedig mind a ketten visszafogottak"

Ugy tunik, hogy rabasztal, mint Bartok a zongorara.

"A másik nő nem az, hogy csúnya, de elég kis egyszerű, nem nagyon van mit fogni szegényen"

A ferfiak izlese nem uniformizalt, ez gondolom uj informacio szamodra.

39F incel

2024. febr. 26. 16:20
 20/44 anonim ***** válasza:
87%

"Ugy tunik, hogy rabasztal, mint Bartok a zongorara."

🤣🤣🤣

2024. febr. 26. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!