Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 70 kilós menő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.

Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.

ma 13:44
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%
19-es, te ennyire hülye vagy vagy valaki segít benne? Világosan leírtam, hogy a 80 kg 180 centihez még határértéken belül van. "Orvosilag 59.9 kg - 81 kg között egészséges egy 180 centis férfi." Tanulj meg olvasni légy szíves.
ma 14:58
 22/31 anonim ***** válasza:

180 cm-hez egy férfinál (átlagos izomzattal, testalkattal) ami szerintem ideális, olyan 75-85 kg.

Persze, az én véleményem nem ér valszeg szart se, mert elmúltam 30, és nem vagyok se 50 kg, sem instapunci…

ma 15:18
 23/31 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom hány éves vagy, de el fog jönni a te időd. A férfiak 30-35 éves kor felett elkezdenek tunyulni, és dagik lesznek sörhassal de minimum kis pocakkal. Te viszont menő csávó leszel és mindig le fogsz tudni tagadni minimum 10 évet. És tudom ez messze van, de jó érzés lesz majd hogy a te allatodból lesz addigra nagyon kevés. Én nőként vagyok ilyen helyzetbe, imádnak a pasik, konkurenciám egyre csak fogy, az alkatom meg olyan mint 25 éve. Viszont fiatalon a kutyának se kellettem kb. 18-28 éves koromig.
ma 15:31
 24/31 anonim ***** válasza:
#23 Ezzel csak az a baj, hogy 30-35 éves kor felett általában a "sehogy sem tudok hízni" férfiakról is kiderül, hogy mégiscsak tudnak hízni, és feltűnő sörhasat eresztenek a vézna testükhöz.
ma 15:59
 25/31 anonim ***** válasza:
11%
Új divat van magyar fiatal lányok/nőknél ideális álom pasi azahriah, tom holland, timothée chalamet külsejük fiúcskák.
ma 16:27
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

A magas, vékony férfiak jól néznek ki.

Az sem gond ha valaki csak 70 kg, de akkor ne legyen magas.

A kövéreken kívül kb. minden alkatú férfi jól néz ki, szerintem.

ma 16:47
 27/31 anonim ***** válasza:

Egyes emberek szeretnek hülyeséget terjeszteni, lásd lapos föld hívők.

Mindenkinek van preferenciák, valakinek a vékony, valakinek kövér tetszik, átlagnak meg a normális, ezért is átlag és ezért is nevezzük normál testalkatnak.

ma 16:50
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, szerintem még mindig 100kg alatt nincs férfi 🫢
ma 17:34
 29/31 anonim ***** válasza:

A 180 cm magas fiam 63 kiló, valóban nagyon vékony, de rohadt izmos is. És zabál.

A "70 kilós menő férfinek" egyszerűen semmi értelme nincs, ez olyan, mint amikor itt leírják, hogy egy nő ne legyen 65 kiló fölött. Nem tökmindegy, hogy valaki 180 cm vagy 152.

ma 17:44
 30/31 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, és elmondhatom, hogy nekem sem a sovány, sem a kövér férfiak nem tetszenek. Nekem a sportos testalkatú férfiak tetszenek, azok, akiken látszik, hogy rendszeresen edzenek és normálisan esznek. Egy 180 cm magas férfi, aki intenzíven sportol, azon lesz annyi izom, hogy több legyen 70 kg-nál.

33 éves vagyok, az évek alatt azért jópár nővel beszélgettem, mindenféle országból, baráti társaságból és határozottan kijelenthetem, hogy SENKITŐL nem hallottam még, hogy egy vézna, izomtalan pasi lenne az ideáljuk. Mindenki a sportos testalkatúakat preferálta. Ezt a 70 kilót csak a gyakorin olvastam eddig incelektől.

ma 18:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!