Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?
Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.
Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.
180 cm-hez egy férfinál (átlagos izomzattal, testalkattal) ami szerintem ideális, olyan 75-85 kg.
Persze, az én véleményem nem ér valszeg szart se, mert elmúltam 30, és nem vagyok se 50 kg, sem instapunci…
A magas, vékony férfiak jól néznek ki.
Az sem gond ha valaki csak 70 kg, de akkor ne legyen magas.
A kövéreken kívül kb. minden alkatú férfi jól néz ki, szerintem.
Egyes emberek szeretnek hülyeséget terjeszteni, lásd lapos föld hívők.
Mindenkinek van preferenciák, valakinek a vékony, valakinek kövér tetszik, átlagnak meg a normális, ezért is átlag és ezért is nevezzük normál testalkatnak.
A 180 cm magas fiam 63 kiló, valóban nagyon vékony, de rohadt izmos is. És zabál.
A "70 kilós menő férfinek" egyszerűen semmi értelme nincs, ez olyan, mint amikor itt leírják, hogy egy nő ne legyen 65 kiló fölött. Nem tökmindegy, hogy valaki 180 cm vagy 152.
Nő vagyok, és elmondhatom, hogy nekem sem a sovány, sem a kövér férfiak nem tetszenek. Nekem a sportos testalkatú férfiak tetszenek, azok, akiken látszik, hogy rendszeresen edzenek és normálisan esznek. Egy 180 cm magas férfi, aki intenzíven sportol, azon lesz annyi izom, hogy több legyen 70 kg-nál.
33 éves vagyok, az évek alatt azért jópár nővel beszélgettem, mindenféle országból, baráti társaságból és határozottan kijelenthetem, hogy SENKITŐL nem hallottam még, hogy egy vézna, izomtalan pasi lenne az ideáljuk. Mindenki a sportos testalkatúakat preferálta. Ezt a 70 kilót csak a gyakorin olvastam eddig incelektől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!