Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Párok, nálatok hogy alakult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok, nálatok hogy alakult ki a kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egyből éreztétek, hogy van valami szikra köztetek, vagy csak útközben jött meg a szerelem? Egyáltalán szerelmesek vagytok, vagy “csak” szeretitek egymást?

ma 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Részemről fizikai vonzalom volt, mert nagyon az ideálom volt. Természetre tetszett a kihívás, de ez pecsételte meg a sorsom. Ma már tutira egy percet sem pazarolnék rá, csak sajnos már elvettem, gyerek is van. Egyébként a viselkedése miatt sosem voltam szerelmes belé, ő meg 100% hogy nem volt belém.
ma 18:22
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
#1 hasonló a sztori, csak én vagyok a nő. Igazából mi vagyunk a világi ostobák, hogy így jártunk. Én azóta válófélben vagyok.
ma 18:26
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok válás után már nem akartam komoly kapcsolatot csak szexkapcsolat kellett. Ebből a kapcsolatból komolyra fordult és már 8éve tart amiről elmondhatom hogy ez eddig a legjobb az életembe! f
ma 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem volt az idealom, de jokepunek tartottam.

Tinderen ismerkedtunk meg, sokat videochateltunj, mert egy ideig nem tudtunk talalkozni.

Az elso talalkozo jo volt, de nem ereztem a szikrat.

A masodik randin viszont bekapcsolt, annyira megvolt az osszhang. Alig vartam, hogy megcsokljon☺️ azota o az idealom kulsore is es sokkal inkabb feltunnek a hozza hasonlo ferfiak is az utcan

ma 18:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #1; #2 sajnálom, hogy így alakult a történetetek! Remélem eztán csak jobb lesz majd. #3; #4 nektek viszont csak gratulálni tudok! ;)
ma 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Koszi☺️negy ev telt el azota, abszolut szerelmesek vagyunk mindketten ☺️
ma 19:33
 7/8 anonim ***** válasza:

Kettes vagyok, egyébként már van egym másik kapcsolatom, a válás nem miattam húzódik.

Az pedig úgy alakult, hogy elég mélyponton voltam, amikor véletlenül találkoztunk. Ismertük egymást, de kétévente 3 mondatot beszéltünk, ha éppen úgy volt.

Eleinte még teljesen semleges volt, jól esett valakinek kiönteni a lelkemet, ő is azért osztott meg dolgokat. Leginkább csak hülyéskedtünk, próbáltam kiszakadni a mindennapokból. Nem nyomult, nem próbálkozott be soha.

Így telt pár hónap, én kezdtem kivirulni.

A mi kapcsolatunk végül barátság extrákkal kapcsolatnak indult, így állapodtunk meg. Én kezdeményeztem.

Újabb pár hónap telt el így, azonban sokszor nem is szexeltünk, csak beszélgettünk vagy más programot csináltunk.

Azt hiszem én kezdtem el őt megszeretni, csak össze voltam zavarodva, hogy nem e azért érzem ezt, mert most nincs senkim, ő pedig foglalkozik velem. Ezt sokáig elfolytottam, majd végül bevallottam. Ő megijedt, nem utasított vissza teljesen, de egy kis időt kért. Pár hét múlva összejöttünk, már fél éve tart a dolog, nekem most kezdett el igazán fontos lenni, nagyon szeretem őt.

Ő nehezebben beszél az érzéseiről, de teljesen megváltozott a viselkedése úgy 3 hónap járás után, így azért leesett, hogy tényleg többet érez ő is.

A mi szerelmünk nem egy lángoló valami, nyugodt és mély szeretet.

ma 20:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Első randin tudtam, hogy ő lesz a feleségem. Ő is lett.
ma 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!