Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő (vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő (vagy csak férfiakból van itt ilyen?), aki már legalább 30 éves és még nem volt egy NORMÁLIS kapcsolata sem, tehát olyan, amelyben azt érezte, hogy szereti a férfi? Miért alakult ez így?

Figyelt kérdés
dec. 7. 19:18
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Feldolgozatlan traumák, rossz kötődési minta,stb stb…
dec. 7. 19:29
 2/25 anonim ***** válasza:
63%

🙋🏻‍♀️

Roppant egyszerű: szarul nézek ki. Főleg az arcom/fejem. (Nem, nem megoldás a vakolatocska.) Márpedig ha valakire rossz ránézni, azt magától értetődő, hogy nem fogják szeretni. Az, hogy jobb/egyéb lehetőség híján beleürítenek egyszer vagy többször, lehetőleg hátulról, illetve beérik vele, ráfanyalodnak, nem szeretet/szerelem.

(33 múltam)

dec. 7. 19:35
 3/25 anonim ***** válasza:
22%
19:35 Férfiként ehhez annyi is elég, ha nem vagy szuper Paseee ... :D 37F
dec. 7. 19:40
 4/25 anonim ***** válasza:
87%
#2 te eleve rosszul állsz a férfiakhoz én nem csodálkozom, hogy nem kellesz. Nem a külsőd a legnagyobb baj. Esküszöm, hogy ronda nő vagyok, de bakker 3 párom volt és egyik se akart kihasználni hanem szerelmesek voltunk egymásba.
dec. 7. 19:44
 5/25 anonim ***** válasza:
55%

19:44 Sosem fog magáról képet küldeni senkinek a 19:35-ös válaszoló....

Mondván visszaélnénk vele...Szerintem meg azért, mert akkor kiderülne, hogy nem a külseje a gond... 37F

dec. 7. 19:50
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

4: Te már csak tudod... Főleg így látatlanban.

Biztos igazán ronda lehetsz, ha HÁROM férfi is volt, ráadásul minddel kölcsönös szerelem, nem pedig "ez jutott". Nyilván a hozzáállásodon múlt.

Hagyjuk már. Nem takony kis huszonévei elején járó libuka vagyok - mondjuk már akkor sem lehetett ilyen rossz dumákkal megetetni. Akármilyen "negatívan" is hangzik, attól még tény: a ronda nő nem érték, nem szerethető, nem vonzó, és ennek megfelelően is bánnak vele. (Mármint ha !TÉNYLEG! ronda.)

dec. 7. 19:50
 7/25 anonim ***** válasza:
74%
Én csak azt sajnálom, hogy ez a belső monológod és nem veszed észre hogy ezzel magad alatt vágod a fát
dec. 7. 19:52
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
#6...#5 vagyok...tudom nem fogsz reagálni...
dec. 7. 19:54
 9/25 anonim ***** válasza:
29%

Butus vagy és az a legrosszabb, hogy saját magad nem szereted. Na de ha így van akkor mégis miért írod, hogy te nem vagy szerethető? Hát persze, hogy nem vagy ha saját magad utálod. És igazából nem is tudsz senkit se szeretni pontosan emiatt. Először magaddal kell rendben lenned. Ronda nőként nyilván nem fogsz tetszeni nagyon sok férfinak és lehet nők, férfiak csúnyán néznek rád, vagy beszólnak. De ha gyönyörű nő lennél akkor is ugyanúgy kapnád a savat és nem pont azért mert irigyek rád hanem mert nem vagy szimpatikus. Szerintem nagyon jó ez így, hogy ronda nőként nem kapkodnak utánam. Legalább nem kell elutasítanom őket szép sorjában és nem is zavar meg a bőség zavara. Sokkal könnyebb dolgom van. Másrészt attól, hogy nem vagyok Claudia Schiffer attól még vannak olyan testrészeim még az arcomon is ki tudom emelni a szemeim, szám mert szépek. Már mondták többen milyen extra a szemem a formája miatt, vagy az egyik exem a szám miatt bolondult és nem azért mert orális szexet nyújtottam. Szerintem szépek a melleim, lábaim, ujjaim, hasam. Ki emelem őket. Megpróbálom megtalálni a saját stílusom. Szeretem magam sminkelni. Nyilván nem 5 kg betont rakok fel. Belsőt illetve szerintem nem vagyok a legbutább. Persze vannak tőlem okosabb emberek. Meg nyilván vannak rossz tulajdonságaim is. De soha nem álltam az ellenkező neműekkel szemben alapjáraton tele előítéletekkel. Úgy nem lehet valakivel párkapcsolatban létezni. Előbb meg kell ismerni és ha csalódsz is hát Istenem felállsz. Te azzal akarsz kompenzálni, hogy te beléd csak ürítenének pedig szép, átlagos nőkbe is ürítenek ha a nő hagyja. Nem a kinézeteden múlik. Csinos nők se találják a párjukat egykönnyen. A vonzalom nemcsak attól függ hogyan nézel ki hanem milyen vagy első benyomásra. Ha látják, érzik, hogy undorodva nézel rájuk persze, hogy meg se közelítenek. Vagy ha észreveszik, hogy miket gondolsz róluk akkor inkább hagynak, vagy csak azért is üríteni leszel jó hiszen úgyis azt gondolod róluk. Rajtad múlik. Folytathatod ezeket a önbecsapásokat, de nem sok értelme van.

dec. 7. 20:05
 10/25 A kérdező kommentje:
4-es és 9-es hozzászóló, aki ugyanaz a személy: szerintem te nem is vagy igazán ronda. Mindkét kommentedben leírtad, hogy csúnya vagy, de azt is leírtad, hogy vannak szép részek az arcodon (is), szóval egyszerűen csak nem vagy igazán csúnya, lehet, hogy az átlagos alját súrolod.
dec. 7. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!