Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő (vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő (vagy csak férfiakból van itt ilyen?), aki már legalább 30 éves és még nem volt egy NORMÁLIS kapcsolata sem, tehát olyan, amelyben azt érezte, hogy szereti a férfi? Miért alakult ez így?

Figyelt kérdés
dec. 7. 19:18
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

De olyan ember nem létezik aki a legcsúnyább a világon mert baszki ha nem születtél testi fogyatékosággal ami tényleg szörnyű akkor nekem ne mondja senki, hogy nagyon csúnya/legcsúnyább. Meg attól már mint írtam, hogy nem tetszel a többségnek még tetszhetsz másoknak. Egyáltalán mit érsz el azzal, hogy minden második pasinak feláll rád amikor egy párkapcsolat nemcsak azon múlik? Halljátok ti magatokat? Emeljük ki, hogy még testi fogyatékosaknak is van párja. Nekem mindegy, de a férfiakra fogni, hogy azért inkább nem mert amúgyis csak megdugna és inkább hátulról eléggé szomorú...

dec. 7. 20:17
 12/25 anonim ***** válasza:
8, 5: Nincs mit reagálnom. Tényleg nem lesz fotó. Önvédelem és önkritika. De nyugodtan hiheted, hogy az az oka, hogy "nehogy kiderüljön..." 🤷🏻‍♀️
dec. 7. 20:55
 13/25 tejjelkifili ***** válasza:
#2 azt felejted el, hogy férfinek ronda nő is lehet tényleg izgató, izgalmas. Lehet nem szerelem, de így leírni, hogy ürítés nagyon gáz. Mert az is más, hogy tényleg vágy van valakiben és szexelne a másikkal.
dec. 7. 20:55
 14/25 anonim ***** válasza:
20:55 Nekem teljesen mindegy, elhiheted. A lányok rengetegszer bújnak el emögé. 37F
dec. 7. 20:58
 15/25 tejjelkifili ***** válasza:
#14 és a lányok ürítenek beléd?
dec. 7. 21:00
 16/25 anonim ***** válasza:
21:00 ilyen alpári válaszra már nem is reagálok, bocsi ;) .
dec. 7. 21:02
 17/25 anonim ***** válasza:
65%
9: Ne haragudj, de ezt végiggondoltad rendesen? "Ronda" vagy, ja de azért a szemeid, a szád, a melleid, a lábaid, a... 🤦🏻‍♀️ Tényleg úgy próbálod jobban tudni a dolgokat nálam, hogy velem ellentétben mégsem vagy ronda? 😃 Nem tudok már ehhez mit hozzáfűzni...
dec. 7. 21:24
 18/25 anonim ***** válasza:
21:24 Sajnos nem tudunk Rólad semmit, csak hogy rondának tartod magad. Mivel képet nem kapunk, ezért ez így elég patthelyzet. :( 37F
dec. 7. 21:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Az okai szerteágazóak, amit most nem fejtenék ki bővebben.
dec. 7. 22:05
 20/25 anonim ***** válasza:

Na jó te akartad...Volt már pasid, volt már részed szerelemben, kölcsönös vonzalomban? Mert ha nem akkor nem kéne beszélni olyan dolgokról amelyekről fogalmad sincs. Amúgy meg ha ürítettek beléd azt te engedted meg! Nem őket kell hibáztatni hanem el kéne ismerni, hogy te voltál naiv, vagy buta. Különben ha szerinted én inkább szép vagyok és nem hiszed el, hogy csúnya akkor én se hiszem el, hogy te ronda vagy. Inkább a belső tulajdonságaid miatt nincs szerencséd, konkrétan esélyed. Persze ha téged az nyugtat le, hogy úgyis csak kefélésre lennél jó akkor jól van. Ne zavarjon, hogy komplett kompenzálsz és a férfiakat hibáztatod, hordod le mint az incelek a nőket. Ergó femcel vagy és az cink mint a pinty...

dec. 7. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!