Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan nő (vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan nő (vagy csak férfiakból van itt ilyen?), aki már legalább 30 éves és még nem volt egy NORMÁLIS kapcsolata sem, tehát olyan, amelyben azt érezte, hogy szereti a férfi? Miért alakult ez így?

Figyelt kérdés
dec. 7. 19:18
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
45%
2# h kell elképzelni mennyire vagy ronda?
dec. 7. 22:14
 22/25 anonim ***** válasza:
55%
Hetero nőként soha nem voltam, vagy leszek kapcsolatban, amiben igazán szeretnek, hisz a férfiak vonzanak.
dec. 7. 22:32
 23/25 anonim ***** válasza:
60%

22

Ne is légy, nem való neked párkapcsolat.

dec. 7. 22:50
 24/25 anonim ***** válasza:

2/6 te örülnél egy hasonló pasinak aki meg akarna ismerni?

Nem az a lényeg hogy szexeljünk persze hosszabb ismerkedés utàn az is alakulhatna. Nekem sokféle nő tetszett màr és hűséges lettem volna meg tudtam volna szeretni pl anno Libby Huffer volt az akit nagyon rondànak tartottak. Aki nagyon ellen szenves és nem valószinű hogy esélyt adnék az Varga Irén nem tetszik és van egy stìlusa. Csak 2 példa.

dec. 8. 14:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Akinek 30 éves korára nem volt normális kapcsolata, ott millióból egy kivétellel nem a környezet, vagy a másik nem, vagy a saját külseje a felelős ezért.
dec. 10. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!