Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként miért ennyire nehéz találni egy normális hölgyet ?
Volt már amúgy egyáltalán barátnőd? Ha igen akkor, hogy lett?
Vagy egyáltalán nem volt még senki semmi?
Szülőkkel élek elég szép nívós környezetbe! Tudom hogy hátrány hogy 30 évesen nincs még hazám lakásom (tervbe van a vétel hamarosan ) de a sok lány nő miért várja mar egy 28-30 éves srácnak legyen egy haza ? Volt már egy pár kapcsolatom hosszútávú is (4-5 éves )
Nem vagyok egy elveszett srác úgy gondolom normárisak köze tartozom nem drogozom nem vagyok alkoholista a nőket tisztelem becsülöm !
A fő problémádat még sem teljesen értem.
Több kapcsolatod is volt, hosszútávú is.
Szóval nem az van h a kutyának sem kellesz.
Vannak nők sajnos nem is kevesen akik nem az átlagból indulnak ki, a való átlagból, hanem a KSH adataiból...
30 éves korára egy átlag embernek nem lesz saját lakása, háza sem, örül ha az önerőt összeszedi. Nem lesz mindenki vállalkozó , nem mindenki örököl. És ha egyetemre vagy fősulira is járt, mikor kezdett el fixen dolgozni 24 évesen?
És nyilván még a 3-400-at sem kapta meg elsőre.
De keressen valaki 500-at havonta ami jóval az átlag felett van, akkor sem lesz saját lakása. Max szép kis hitele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!