Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves férfiként miért ennyire nehéz találni egy normális hölgyet ?
Figyelt kérdés
2023. júl. 26. 13:19
11/25 anonim válasza:
Egy 30 éves fèrfi kb. minden korosztályú nőnek tetszik, ha jól nèz ki.
Te biztos nem nagy valami jókèpű.
12/25 anonim válasza:
Ha jól nézz ki akkor nem nehéz.
13/25 anonim válasza:
30 évesként ha van egy vállalható kinézeted, egy vállalható megélhetésed, és alap szinten rendben vannak az emberi készségeid, akkor tiéd a világ.
14/25 anonim válasza:
Amúgy meg huszonévesen is inkább mentem egy utolsó alja albérletbe, mint vissza a szülői házba.
15/25 anonim válasza:
Nőként azt mondom hogy ez sok összetevős. Alapvetően nekem pl nem lenne probléma hogy a szülővel él. De megnézném a többi tulajdonságát: milyen a személyisége, külseje vonzó e számomra, vannak e komoly tervei az életével, mit dolgozik és mennyit keres stb.
16/25 anonim válasza:
Akkor itt van elásva a gond, hogy a szüleiddel élsz.
Csak a saját markaddal és a prostikkal lehetsz bizalmasabb viszonyban addig, amíg el nem költözöl tőlük. Nagyon jól tudom, mert velem is ezért nem jön össze senki és ki is gúnyolnak, megvetnek a hátam mögött emiatt. Ennél jobban befolyásoló tényező nem létezik a nők szemében.
17/25 anonim válasza:
Ahogy távolodik az ember min. a 20. életévtől, annál reálisabb, hogy csak használt ember-, ráadásul utánfutós használt embert talál csak magának az ember.
18/25 anonim válasza:
Nekem az ismerőseim 3/4-ének már 30 évesen lakása (saját/hitel) + gyereke volt, a szülőknél éléssel eléggé le vagy maradva, + nem is nézhetsz ki túl jól valószínűleg
19/25 A kérdező kommentje:
És mondjuk a 30 éves hölgyeknek miért nincs házuk ?
2023. júl. 26. 19:10
20/25 anonim válasza:
Ők nők, nekik nem kell, hogy legyen.
Ezt sem tudod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!