Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baratnőm alakult valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baratnőm alakult valakivel, most lett vége. Annak van egy baratja akk magyon tetszik nekemde nem akarjuk higy bekövessem, nehogy feltűnő legysn hogy éppen most, s a baratnőm nem tette túl magat. Meg szeretném irmerni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

#fiú #ismerkedés #kapcsolat #Nem ismerem de tetszik
nov. 23. 18:06
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Akkor ezt most ird le meg egyszer kerlek.
nov. 23. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

"Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."

nov. 23. 18:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha eddig nem tűnt volna fel, nem a kötekedő kommenteket varom, de ha nincs mas dolgod csak nyugodtan. Az utolsó mondta: nagyon meg szeretném ismerni. Hibas a 7 éves telefonom billentyűje, bocsi
nov. 23. 18:22
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Ide az ir velemenyt, aki akar.

Egyebkent noj fel, szrd le, ki mit gondol es ha tetszik a srac, irj ra.

Valaszoltam a kerdesedre.

nov. 23. 18:25
 5/7 A kérdező kommentje:
Az ír véleményt aki akar, ezt nem is momdtam hogy nem îgy van, hanem azt mondtam hogy nem azokat varom nem ugyan az
nov. 23. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:
60%

Voltam ilyenben.

Megbeszéltük, hogy nem leszünk se fész, se insta ismerősök, hogy ne ugasson be senki.

Mert ismertem a a szüleit és sok barátját.

De közben taliztunk rendszeresen , beszélgettünk és alakult a dolog.

Aztán amikor kiderült hogy ez szerelem lett időközben , onnantól lesza rtartunk mindent.

A fészt meg az instát is.

A mai világban még ezt elérni egy egész nap a neten visszaigazolást kereső 10 pontos szép csajból kihozni, szerintem komoly eredmény.

A szerelme a vonzalma pedig még komolyabb.

nov. 23. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg barátnőd zavarja e. Ha igen akkor nem a barátnőd. A csávót meg jelöld be nyugodtan.
nov. 23. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!