Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem tetszik és vissza akarom utasítani mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
38 éves vagyok komoly válaszokat írjatok koszi
nov. 5. 04:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Az igazat.
nov. 5. 04:34
 2/5 anonim ***** válasza:

ghostolas, nem irsz neki, eloben meg ghostolod szinten vagy "ja igen" elkoszoneskor ha kezdemenyezne "bocsi sietnem kell szia!"

A lehetosegek vegtelenek, ha no vagy, en mar tapasztaltam ezeket es ezekben mesterek, karate szinten.

Ha ferfi vagy akkor ahogy 1 irta - megmondod az igazat es kesz.

nov. 5. 07:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, milyen körülmények között történik a dolog. (Mennyire ismeritek egymást? Randiztatok már?) De olyasmit mindig mondhatsz, hogy az illető nem az eseted, szerinted nem vagytok egy hullámhosszon, nincs most időd kapcsolatra stb.
nov. 5. 08:07
 4/5 anonim válasza:
"Szia, ne haragudj, de most nem állok készen arra, hogy mélyebben ismerkedjünk."
nov. 5. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:
"Ne haragudj, de nem jössz be nekem." Ha erre nagyon kötekedne, okoskodna az illető, akkor meg letiltod, és kész.
nov. 5. 18:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!