Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy legyen barátom ha társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyen barátom ha társkerről kiregiztem mert nem jött össze, munkahelyen senki nem tetszik? Es egyedul nem járok sehova? Szolitgassak az utcán le pasikat?

Figyelt kérdés

Annyira jo lenne valakivel randizni aki tetszik ma szabadságon vagyok, es otthon ülök mert ha kimegyek az utcara annak se lenne értelme.

Akkor hogy lesz bárkim is?

(Gyk-n nem ismerkedem nem kérek privit)

#parlagon
nov. 12. 11:42
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
38%
Rút kiskacsa vagy de kene a gazdag adonisz?
nov. 12. 11:49
 2/39 anonim ***** válasza:
37%
Úgy lesz barátod hogy írd ki hogy: :ki akar meghágni engem?" aztán már kapod is százasával kanos férfiaktól a levelet.
nov. 12. 11:52
 3/39 A kérdező kommentje:

Miert lennék rút? Bakker modelkkedtem is. Meg táncoltam is kulfoldon. Konzumáltam is.

2. Azt nem merem mert a pasik képesek lennének arra hogy feljon hozzám szex aztán megy. Én ettől behánynék ha vki ennyi..

nov. 12. 11:56
 4/39 anonim ***** válasza:
60%

"Miert lennék rút? Bakker modelkkedtem is. Meg táncoltam is kulfoldon. Konzumáltam is."

Akkor regisztrálj ide:

[link]

Két perc alatt találsz a fent linkelt oldalon gazdag pasit aki dugásért cserébe eltart téged ha szép vagy.

nov. 12. 12:07
 5/39 anonim ***** válasza:
59%
Ha szép vagy, hogy lehet hogy nincs senkid? Én ronda vagyok, mégse voltam soha egyedül.
nov. 12. 12:09
 6/39 A kérdező kommentje:

5 igy hogy szinte életem sincs csak munka meg otthon(meg céges rendezvények ahol 97% nő, a 3% pasi meg nem minősul pasinak.) Nyilvan ha járnék pl bulizni már lenne pasim. De egyedul nem fogok menni, hogy a homlokomra legyen irva, hogy magányos nő.

A pr.stiknak pénz kell.

En pasit keresek épp. Ha penz kéne azt megoldom.

nov. 12. 12:11
 7/39 A kérdező kommentje:
Sőt vannak pr.sti bnőim is. Azoknak simán tudok viszek kuncsaftot is meg stb. Nekem le se kell fekudnom pénzért senkivel. Csak tisztán van belole nekem pénz. Ha akarom.
nov. 12. 12:13
 8/39 A kérdező kommentje:

Meg edig is igy éltem kb. Tánc pia bájcsevelygés és dől a lé ráadásul legálisan.

Soha életemben nem kellett pénzért szexelnem. Csak kizárolag saját akaratbol szexelek 100%-ban

nov. 12. 12:17
 9/39 anonim ***** válasza:
69%
Akkor hajrá kérdező, te vagy a tökéletes nő. Nem is értem akkor minek minket kérdezgetsz mikor a világ a lábaid előtt hever. Fogj magadnak valakit.
nov. 12. 12:31
 10/39 anonim ***** válasza:
84%
Lehet jobb, ha először barátokat keresel, hogy legyen társasági életed és kimozdulj ismerkedni. Havervagy programokra is elmehetnél, van barátnőkereső csoport is facebookon, ha van valami program ami érdekel, kiírhatod oda is, nincs-e kedve valakinek csatlakozni, én többükkel voltam pl bulizni, de koncerten is.
nov. 12. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!