Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen barátom ha társkerről kiregiztem mert nem jött össze, munkahelyen senki nem tetszik? Es egyedul nem járok sehova? Szolitgassak az utcán le pasikat?
Annyira jo lenne valakivel randizni aki tetszik ma szabadságon vagyok, es otthon ülök mert ha kimegyek az utcara annak se lenne értelme.
Akkor hogy lesz bárkim is?
(Gyk-n nem ismerkedem nem kérek privit)
Miert lennék rút? Bakker modelkkedtem is. Meg táncoltam is kulfoldon. Konzumáltam is.
2. Azt nem merem mert a pasik képesek lennének arra hogy feljon hozzám szex aztán megy. Én ettől behánynék ha vki ennyi..
"Miert lennék rút? Bakker modelkkedtem is. Meg táncoltam is kulfoldon. Konzumáltam is."
Akkor regisztrálj ide:
Két perc alatt találsz a fent linkelt oldalon gazdag pasit aki dugásért cserébe eltart téged ha szép vagy.
5 igy hogy szinte életem sincs csak munka meg otthon(meg céges rendezvények ahol 97% nő, a 3% pasi meg nem minősul pasinak.) Nyilvan ha járnék pl bulizni már lenne pasim. De egyedul nem fogok menni, hogy a homlokomra legyen irva, hogy magányos nő.
A pr.stiknak pénz kell.
En pasit keresek épp. Ha penz kéne azt megoldom.
Meg edig is igy éltem kb. Tánc pia bájcsevelygés és dől a lé ráadásul legálisan.
Soha életemben nem kellett pénzért szexelnem. Csak kizárolag saját akaratbol szexelek 100%-ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!