Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy randizzak úgy egy lánnyal, hogy a végén ne bántsam meg ha mégsem tetszik?
Amikor randiztam egy lánnyal és a végén, vagy amikor újra randira hívtam, kijelentette, hogy szerintem nem illünk össze, vagy azt mondta, hogy nem vagyok az esete... akkor mindig irtó rosszul esett.
Most meg nem nagyon merek senkit randira hívni, mert félek, hogy élőben nekem nem fog valamiért tetszeni vagy megfelelni 1-1 lány és akkor fájdalmet okozok nekik, hogy elutasítom őket.
Nagyon rossz érzés. Nem akarok senkit bántani.
De ha meg nem randizok, akkor meg nem lesz senkim. Ez sem megoldás.
Mit tudnák tenni? Ne érdekeljen, hogy másoknak szenvedést okozok? Ez nem nagyon megy nekem!
Először is: ne hidd, hogy egy csajnak "szenvedést" okozol, ha nem jössz össze vele. Egyrészt nem vagy annyira álomcsávó, másrészt a csajok is simán lekoptatnak, ha valamiben nem vagy megfelelő a számukra.
Másodszor: ha nem jön be a csaj, akkor kezdj el randin arról beszélni, hogy Jehova tanúja vagy, és szívesen megtérítenéd őt is. Egyből ő akar majd menekülni.
Érd el, hogy ő ne akarjon második randit. Ennél egyszerűbb a világon nincs.
1.Mesélj arról milyen kevés pénzed van és mennyire a fogadhoz kell verd a garast (90% már menekülőre fogja)
2.Éltessed a Fideszt, idézz Kövér László "köteles" beszédéből tedd hozzá, hogy ő a legnagyobb magyar
3.Dicsérd agyba-főbe az exedet (akár fiktív is lehet), meg anyádat
4.Mesélj neki a perverzióidról, minél betegebb annál jobb. Nem is feltétlen kell igaznak lennie, a cél, hogy meneküljön.
5.Mond neki, hogy a Lou-Ser-Eck klán tagja vagy a vörd of vórkráftba, és napi 10-12 órát kell játszanod a klán nevében
6.Számolj be neki a börtönéveidről (fiktíven, remélhetőleg)
7.Próbáld meg lehúzni pénzzel
8.Igyekezz megszemélyesíteni Tarzant és mond neki, hogy még szoknod kell a városi környezetet, mert a dzsungelben nőttél fel és a múlt hónapban kerültél haza. A kellő hatásért alkalmazz rossz igeragozást "Én enni banán, szeret banán, banán van jó"
9.Rendelj egy tripla viszkit, idd meg egyhúzásra, reklamálj a pincérnek, hogy tegyen be valami mulatóst pl. Kis Grófót, mert szeretnél énekelni. Ha még így se menekül, tényleg kezdj énekelni!
10.Fél óra után közöld, hogy dolgod van, teríts le egy imaszőnyeget és kelet felé hajlongva kezdj el halandzsázni "ámurá álláh ákbár ámurá hálálálá ámálá mimolá"
9.
Az online randizás ilyen, benne van a pakliban, hogy az egyik félnek nem tetszik majd a másik. Aki így ismerkedik az tudja ezt, nem fog senki belehalni ha visszautasítod.
Csak ne szó nélkül tiltsd vagy ilyesmi, az bunkóság.
ilyen kérdést...
és ha esetleg összejön, akkor mit szeretnél? majd mi húzzuk le rólad a gatyádat, és rakjuk a kukid a nő szájába?
egyébként meg nem azt kell mondani, ha nem tetszik, hogy "sorry, bazdmeg, de kicsit emlékeztetsz a bodrogira, bocs", hanem olyasmit, hogy "nem éreztem a szikrát", esetleg "nekem nem elég, hogy eltársalgok kellemesen egy nővel, én nagyon komoly kapcsolatot szeretnék"
találd fel magad, töki
1. Igaz.
2. Ne hid, hogy pont neki nem én vagyok az álomcsávó! Amúgy meg ha más lekoptat, attól még nem kell másnak fájdalmaz okozni. Én sem a kollégámból lopom el a pénzt, ha valami kirabol az utcán. Csak mert "ez ilyen".
3. Jó tudni, hogy egy nő erről így gondolkozik. Azt hittem ők is annyira komolyan veszik mint én anno. Köszönöm. :)
4. A kávézóban az asztalra is szarhatnék, de ez inkább a te stílusod. Páá
5. Elgondolkodtató, és úgy érzem igazad is lehet/ van. Köszi
6. Ahha.
Nyilván rosszul esik a másiknak, ha ő akart volna folytatást, de egyetlen randi, nem a világ, azért bele nem hal senki.
Nyugodtan meg lehet mondani, hogy szerinted nem illetek össze.
Nekem olyan is volt, hogy már 1-2 hónapja randizgattunk, és utána tűnt el a srác. A mai napig nem tudom, hogy valami rosszat mondtam, vagy valaki más előbb célba ért nála. Jobb az, ha megmondod.
Miben változtál, hogy régen téged utasítottak el, ma meg már attól félsz, hogy neked kell elutasítanod a másikat?
Amúgy alapvetés, hogy online (régen ilyen volt a hirdetés) csak az ismerkedjen aki fel van arra készülve, hogy élőben mégsincs meg a szikra. Ezért az ilyen valóban egyszerűen lezárható, ne haragudj, élőben nem éreztem azt, hogy szeretném folytatni az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!