Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen barátom ha társkerről kiregiztem mert nem jött össze, munkahelyen senki nem tetszik? Es egyedul nem járok sehova? Szolitgassak az utcán le pasikat?
Annyira jo lenne valakivel randizni aki tetszik ma szabadságon vagyok, es otthon ülök mert ha kimegyek az utcara annak se lenne értelme.
Akkor hogy lesz bárkim is?
(Gyk-n nem ismerkedem nem kérek privit)
Olvasd vissza miket írkálsz.
Normális ember nem foglalkozik hozzád hasonlóval.
"Olvasd vissza miket írkálsz.
Normális ember nem foglalkozik hozzád hasonlóval."
Miért ne foglalkozna? Lyuk az lyuk csak a keret más. Kanos férfi nem válogat.
10 akiket ismerek itt csajokat, mindhatni "bnők" azok szintén nem járnak sehova.
Annyi csak hogy eljönnek hozzám vagy én megyek vagy összeülünk valahol aztán mennek haza.
De probáltam már ismerkedni de állandoan azt kapom ujabb nőktől is, hogy ő nem jár bulizni(meg a pasijával/párjával megy mindenhova is pl strand vagy bármi) meg ilyenek.
De volt olya is amikor egyik városba koktoztem es kerestem is bnőket neten is hogy voltak akik meg olyan könnyen rávágták hogy szivesen ismerkednek velem találkoznak menjek, hogy az meg gyanus is lett, hogy mit akarnak ezek tőlem hogy ennyire nyitnak rám, szinte " rajonganak.." igy inkább leépitettem őket még neten.
Nem is tudom bnőket vagy pasikat nehezebb e keresni. De annyi energia, hogy azt inkább pasikba fektetném be szerintem. De nem olyanokba akik azt kérdezik hogy oke rendben hol laksz, megyek hozzád fel azonnal is.(csak mert ilyenek tényleg nyüzsögnek. De ezeket lehet "eladni is". De nem ez lenne a cél meg terv.)
Milyen kockázatokra gondolsz? Volt már barátom. Kb képben vagyok mikkel jár egy kapcsolat.
De gőzöm sincs hol ismerkedjek ha a net, meg a munkahely nem jött be.
Bárhol tudsz ismerkedni, ahol pasik vannak. Más kérdés, hogy épp szingli-e. Nekem most hétvégén lesz randim egy pasival, akit boltban ismertem meg. Látta, hogy nem érem fel a legfelső polcot, aztán odajött segíteni. Megköszöntem, váltottunk pár szót, aztán mondta, hogy nem akar tolakodó lenni, de szívesen elkérné a számomat.
Igazából ha nyitott vagy, mosolyogsz, felveszed a szemkontaktust, elég sok pasi odamegy és megszólít. Pedig már rég nem vagyok tini korosztály.
Szóval marad, hogy kb "utcán?"
Csak mert ma még ki se d.gtam az orrom a lakásból a hideg miatt, meg hogy minek. Igy a kettő egyutt (hideg van + értelmetlen) valahogy nem motivál..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!