Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak milyen képek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen képek és bemutatkozás tetszik nektek egy társkeresőn a nőktől?

Figyelt kérdés
nov. 10. 21:30
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
36%
Tök mindegy nekünk mi tetszik az egész online társkeresőzés a nők kezében van. Elég ha van egy női neved meg belövöd az életkorod 18-50 közé és nem birod majd lerázni a sok "udvarlót".
nov. 10. 21:33
 2/23 anonim ***** válasza:
74%

Az övékét például szimpatikusnak találom:

[link]

[link]

[link]

[link]

Normális képek, a bemutatkozó is teljesen korrekt - tárgyilagos, lényegesebb dolgok megemlítve, nincs bőlére eresztett, tartalmatlan beszéd.

nov. 10. 21:51
 3/23 anonim ***** válasza:
57%
Pedig igaza van 1-nek. Az egy dolog hogy nem sok értékelhető pasit találsz majd nőként, de a nőknek ajánlom hogy próbálják ki egy random férfi adatlappal. Én kipróbáltam női oldalról egy kamus női adatlappal, teljesen átlag 40-es nőt megformázva. Gyakorlatilag özönlött a sok pasi. Oké, 99% csak szexvezérelt ösztönlény volt, aki meg nem az is az, csak ő kulturáltabban állt a dolgokhoz. Férfiként akkor van esélyed, ha kiválaszt egy nő.
nov. 10. 21:53
 4/23 anonim ***** válasza:
39%
A szöveg csak bla bla bla amíg nincs egy randi.
nov. 10. 21:54
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
:D 2-es. Nézd már meg a látogató létszámokat! :D Innentől kezdve akiknek van még kérdésük, azok nem ezen a bolygón élnek!
nov. 10. 21:58
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
mi ez a szivküldi? a tinder az úgy gáz hogy közben trendi ez meg mintha a myvip korszakból maradt volna meg
nov. 10. 21:59
 7/23 anonim ***** válasza:
74%
És akkor mi van, ha oldszkúl? A tinder az úgy "trendi", hogy fuckbody kereső ahogy hallom. Nem látom a trendiségében az értéket...
nov. 10. 22:04
 8/23 anonim ***** válasza:
73%

létezik még olyan társkereső, h szívküldi?

olyanokon még léteznek aktív emberek? azt hittem már csak sivár poros sivatag...

nov. 10. 22:04
 9/23 anonim ***** válasza:
43%
fuckbuddy-t akartam írni, de végül is ugyanaz...
nov. 10. 22:05
 10/23 anonim ***** válasza:
74%
7 én is azért írtam hogy gáz a tinder is
nov. 10. 22:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!