Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjatok el azt hogy nincs parjelolt akivel össze tudnátok jönni?

Nekem még nem sikerült elfogadnom, se belenyugodnom, pedig nincs nekem sem senkim évek óta.
Szerintem a "macskás nők" vagy "kutyás férfiak" tudják ezt maximum elfogadni. Nekik ott vannak pótléknak az állatok. Pechemre panelban lakom és kutya-és macskaszőrallergiám is van, ahogy a kisebbik gyerekemnek is, így nekem ez nem pálya. Neked még lehet, hogy segítene.

Jelölt mindig van,csak sose lesz belőle pár. Mármint olyan lányt könnyen találok,aki összejönne velem,vagy akivel akár ideig-óráig működik is, de a végén egyikkel sincs meg igazán az összhang. Meg persze akad egy-egy viszonzatlan plátói reménykedés (pl. munkahelyen) egy-egy lány iránt,akiknek meg én nem kellek, vagy párja van,reménytelen stb.
De azt elfogadni,hogy nincs párom, úgy a legkönnyebb,hogy viszont vannak barátaim,akikkel sok időt töltök, meg az utazgatások,jó ételek ,jó zene is segít egy csöppet. Szerintem leginkább az igényeken múlik,mert én nem érem be akárkivel, ha csak simán egy pár kéne,azt bárki találhat,csak semmi értelme olyannal összejönni,akivel nem igazán érzed jól magad.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!