Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy fogadjatok el azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy fogadjatok el azt hogy nincs parjelolt akivel össze tudnátok jönni?

Figyelt kérdés
Nálam évek óta semmi.Ti hogy vagytok ezzel?
ma 16:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
22%
Nem kéne keresni hanem önmagad megtalálni és majd akkor jön magától ideális esetben.
ma 16:57
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Nem foglalkoztam ilyesmivel. Néha ránéztem az egyik randiappra csak úgy, nem beszélgettem ott se soha senkivel. De egyszer csak pont egy régi ismerősöm jelölt be, aki régen is érdekelt volna, és máris lett párjelöltem. Amúgy meg éltem az életem, magammal foglalkoztam, és pont emiatt lett nála esélyem szerintem, mert én pl nem tudtam, hogy őt annyi minden érdekel, ennyire aktív ember (annyira nem ismertük egymást régen), ha nem azzal foglalkoztam volna, hogy összeszedjem magamat, akkor lehet, hogy unalmasnak talált volna, mert pár éve kb a meló - Netflix nézés volt az életem, azóta ez kiegészült azért érdekesebb dolgokkal, hobbikkal.
ma 17:04
 3/15 anonim ***** válasza:
60%
Ugy hogy inkább egyedül mint ezzel azzal amazzal aki nem jön be. Akkor se megy velük összejönni. Inkább senki akkor.
ma 17:14
 4/15 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ezt feldolgozni?
ma 17:51
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
1: "Nem kéne keresni hanem önmagad megtalálni és " elfogadni, hogy márpedig egedül maradsz.
ma 18:30
 6/15 anonim ***** válasza:
37%

Nekem még nem sikerült elfogadnom, se belenyugodnom, pedig nincs nekem sem senkim évek óta.

Szerintem a "macskás nők" vagy "kutyás férfiak" tudják ezt maximum elfogadni. Nekik ott vannak pótléknak az állatok. Pechemre panelban lakom és kutya-és macskaszőrallergiám is van, ahogy a kisebbik gyerekemnek is, így nekem ez nem pálya. Neked még lehet, hogy segítene.

ma 18:43
 7/15 anonim ***** válasza:
57%

Jelölt mindig van,csak sose lesz belőle pár. Mármint olyan lányt könnyen találok,aki összejönne velem,vagy akivel akár ideig-óráig működik is, de a végén egyikkel sincs meg igazán az összhang. Meg persze akad egy-egy viszonzatlan plátói reménykedés (pl. munkahelyen) egy-egy lány iránt,akiknek meg én nem kellek, vagy párja van,reménytelen stb.

De azt elfogadni,hogy nincs párom, úgy a legkönnyebb,hogy viszont vannak barátaim,akikkel sok időt töltök, meg az utazgatások,jó ételek ,jó zene is segít egy csöppet. Szerintem leginkább az igényeken múlik,mert én nem érem be akárkivel, ha csak simán egy pár kéne,azt bárki találhat,csak semmi értelme olyannal összejönni,akivel nem igazán érzed jól magad.

ma 19:07
 8/15 anonim ***** válasza:
47%
Lassan 34N, kis híján 11 éve egyedül, annyira sehol senki, hogy most már egy majd' 60 éves "vén fszért" vagyok megveszve, persze annak sem kellek. Az élet szép, itt a tavasz meg minden - nekem ez az év is kuka...
ma 19:55
 9/15 anonim ***** válasza:

8 hogy mi van?

Gazdag a pali?

ma 20:04
 10/15 Noren1989 ***** válasza:
#6, vannak ám macskás férfiak is :D
ma 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!