Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy olyan ember közeledik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy olyan ember közeledik feléd, aki senki másnak nem kell, azt hogy fogadjátok?

Figyelt kérdés
Tehát ha olyan ember közelít hozzád, aki senki másnak nem kell, és érzed, hogyha lenne más, akkor nem kellenél neki, rád se nézne, azt hogy fogadod? Főleg hogyhs te se vagy túl kelendő, és nincs jelentkező nálad.
2023. okt. 24. 21:16
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Attól függ, hogy elmondja-e , vagyis milyen ember azon kívül, hogy nem kell senkinek elmondása szerint.
2023. okt. 24. 21:19
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Az utolsó mondattal nem tudok azonosulni, de ha senkinek nem kell, kicsi az esély rá, hogy nekem pont igen, szóval nyilván elutasítom. De még ha valamilyen oknál fogva látnék is benne valamit, nekem az ilyen megalkudó személyiség kiábrándító, meg nem is akarnám így lealacsonyítani magamat, inkább keresnék olyat, akivel kölcsönös a dolog.
2023. okt. 24. 21:22
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Akkor egyáltalán hogy tudna megfogni? Hogy csábitana el?

Olyanokkal akik lagymatagok meg ímmel ámmal akarnak nemis tudok mit kezdeni.

2023. okt. 24. 21:23
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
én azt honnan tudom, hogy ő másnak sem kell? O.o
2023. okt. 24. 21:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Hogy nálad kezdeményezik.
2023. okt. 24. 21:31
 6/10 anonim ***** válasza:
38%
Attól még lagymatag. Mehet a levesbe.
2023. okt. 24. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
63%
Akár kelendő vagyok, akár nem, egyik esetben sem vagyok rászorulva egy ilyen lehúzós energiavámpírra.
2023. okt. 24. 21:52
 8/10 anonim ***** válasza:
56%

A másik "kelendõsége" szerintem csak annak fontos, aki valami trophy husband jelleget keres.

Meg amúgy is, a tömegízlés nem garancia arra hogy valaki jó ember. A legtöbb ilyen nagyhírû körbe ájnározott szívtipróról kiderül, hogy a beltartalom hagy némi kivánni valót.

Vannak ezek a liliomtipró pedók, mint pl Elvis, aki elõször örökbefogadta, aztán amikor az elmúlt 18 elvette a gyereklány barátnõjét.

Meg a Leondardo di Caprio jellegûek, akik már szenilis vénemberek, de fejben még mindig 20 évesnek hiszik magukat.

Aztán Justin Timberlakekkel is hogy tele volt a sajtó, zárt ajtók mögött meg baromi rossz volt vele a szex, és érzelmileg egy zokni a csávó, mert a traumatikus abortuszon átment zokogó barátnõjét ahelyett, hogy ember módjára vigasztalta volna, akusztikus gitáron pönytörgött neki 🤦🏻‍♀️

Szóval a közízés általában nem jó mutató.

DE

Ha valaki eljut randizni 50 nõvel, és ebbõl 50 esetben nincs második randi, annak oka van, és az ok nem a külsõ.

2023. okt. 24. 22:20
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Neem foglalkozok vele. Általában totál így szokott lenni az ilyen téma. Az ember olyan, mint a mágnes: nem a vonzó oldalaik találkoznak egymással.
2023. okt. 24. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azért van egy igényem, szóval egy csúnyácska vagy dagibb nő az nem jön be, taszít, kerülöm. Nem igazán tudom elképzelni a helyuetet, hogy senki se kelljen valakinek, denekem pont bejön. Szóval ja, instant kuka, és inkább egyedül rohadok meg, minthogy olyan társaságában legyek, aki taszít.
2023. okt. 25. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!