Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ONLINE úgy társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ONLINE úgy társat keresni, hogy az ember jellemét nézzék és ne a kép alapján ítéljék el/meg?

Figyelt kérdés

Társkeresőn minden pofára megy, mindenkinek van vele tapasztalata, nem kell ragoznom. Viszont aki kinézet szempontjából nem felső polcos, csak átlagos/alatti, annak garantált a sikertelenség (tapasztalom is).

A kérdésem erre irányul - ha valaki ONLINE könnyebben megnyílik (de utána élőben is képes rá természetesen), hol ismerkedjen, hogy ne legyen totális kudarcra ítélve? Hobbista fórumokban (Facebook) az 50 év feletti korosztály tarol, én pedig még csak 31 vagyok (és férfi), így mivel nem vagyok anyakomplexusos, ők kiesnek. Az is biztos, hogy nem minden korombeli nő családos már, vagy extrovertált világjáró rengeteg baráttal; biztos vannak még hozzám hasonlók...

Kérdés: hol, mely fórumokon, oldalakon találhatók meg?! Ötletek, tapasztalatok? :)

2023. okt. 24. 19:48
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:
Mindenkibe beleálló "kollégák" kedvéért a kérdés leegyszerűsítve: egy átlagos kinézetű ember hol ismerkedjen online, hogy némi siker is érhesse?
2023. okt. 24. 19:50
 2/42 anonim ***** válasza:
94%
Online nem nagyon. Ott a kép az első szűrő, ezért alakul át minden társkereső szexkeresővé.
2023. okt. 24. 19:53
 3/42 anonim ***** válasza:
93%
Offline inkább.
2023. okt. 24. 19:54
 4/42 A kérdező kommentje:
3: offline is számít a külső, meg sem várják sokan, míg megszólítják őket, "van barátom" kifogással elszaladnak. Ráadásul introvertáltabb típus vagyok, így ha el is járok, csak olyan helyekre, ahol kevesebben vannak.
2023. okt. 24. 19:56
 5/42 anonim ***** válasza:
És mik ezek a hobbik, amelyek csak az 50+-os korosztályt érdeklik?
2023. okt. 24. 20:00
 6/42 anonim ***** válasza:
74%
#4: te random idegeneket szólítasz le?
2023. okt. 24. 20:00
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Megint egy rossz definíció az introvertáltra. 🥴
2023. okt. 24. 20:08
 8/42 A kérdező kommentje:
7: miért rossz? Nem vagyok társasági ember, nehezen ismerkedem, ha több ember előtt kell megnyilvánulni, blokkolok, maximum a páromnak tudok megnyílni, vagy esetleg egy komolyabb barátnak. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre igyekszem menni, nehezen bízom meg másokban. Mi ez, ha nem introvertáltság?
2023. okt. 24. 20:13
 9/42 A kérdező kommentje:
Ettől függetlenül beszélgetni tudok és nem hiszem, hogy emberileg annyira leírandó lennék, mint amennyire külsőre mégis megteszik. Ezért a kérdés.
2023. okt. 24. 20:14
 10/42 A kérdező kommentje:
6: random idegeneket nem szólítok meg, hacsak nem muszáj. Legutóbb is kerestem egy helyet, mert lemerült a telefonom, időre mentem és a legközelebbi emberhez (pechemre nőhöz) odasétáltam, már zsigerből jött a "van barátom" lekoppintás. Meg sem várta, mit szeretnék kérdezni.
2023. okt. 24. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!