Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ONLINE úgy társat keresni, hogy az ember jellemét nézzék és ne a kép alapján ítéljék el/meg?
Társkeresőn minden pofára megy, mindenkinek van vele tapasztalata, nem kell ragoznom. Viszont aki kinézet szempontjából nem felső polcos, csak átlagos/alatti, annak garantált a sikertelenség (tapasztalom is).
A kérdésem erre irányul - ha valaki ONLINE könnyebben megnyílik (de utána élőben is képes rá természetesen), hol ismerkedjen, hogy ne legyen totális kudarcra ítélve? Hobbista fórumokban (Facebook) az 50 év feletti korosztály tarol, én pedig még csak 31 vagyok (és férfi), így mivel nem vagyok anyakomplexusos, ők kiesnek. Az is biztos, hogy nem minden korombeli nő családos már, vagy extrovertált világjáró rengeteg baráttal; biztos vannak még hozzám hasonlók...
Kérdés: hol, mely fórumokon, oldalakon találhatók meg?! Ötletek, tapasztalatok? :)
Szrni bele szól a zene.
Sehol. Nincs olyan online hely már szerintem. Olyan vagyok mint te és nekem is úgy volt csak bnőm amikor online kezdődött a beszélgetés és el tudtam adni magam. A külső hiányosságom tudtam boostolni a belsőmmel. Ma már egyre kevesebb embert érdekel a belső.
Ezen az oldalon meg egyre kevesebb az EQ. Rossz helyen keresgélsz.
#24: "Ma már egyre kevesebb embert érdekel a belső."
Szerintem meg egyre többen és egyre fiatalabban látnak át a magadfajták süketelésén.
Jelezd nyugodtan, ha ennyit nem tud, nem csoda, hogy nem tartasz sehol az életben.
Bár fura, hogy értetlenkedtél, hogy mit jelent valójában, pedig ezek szerint (azt hitted, hogy) tudtad.
Vagy a belsőd része az is, hogy szükséged van arra, hogy mindig igazad legyen, ha ferdítesz is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!