Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ONLINE úgy társat keresni, hogy az ember jellemét nézzék és ne a kép alapján ítéljék el/meg?
Társkeresőn minden pofára megy, mindenkinek van vele tapasztalata, nem kell ragoznom. Viszont aki kinézet szempontjából nem felső polcos, csak átlagos/alatti, annak garantált a sikertelenség (tapasztalom is).
A kérdésem erre irányul - ha valaki ONLINE könnyebben megnyílik (de utána élőben is képes rá természetesen), hol ismerkedjen, hogy ne legyen totális kudarcra ítélve? Hobbista fórumokban (Facebook) az 50 év feletti korosztály tarol, én pedig még csak 31 vagyok (és férfi), így mivel nem vagyok anyakomplexusos, ők kiesnek. Az is biztos, hogy nem minden korombeli nő családos már, vagy extrovertált világjáró rengeteg baráttal; biztos vannak még hozzám hasonlók...
Kérdés: hol, mely fórumokon, oldalakon találhatók meg?! Ötletek, tapasztalatok? :)
Senki nem mondta, hogy te vagy a legrosszabb. Egy kis áldozat mentalitás is befigyel.
Engem nem igazán érdekelnek a személyeskedések. Nem fürdök benne, hanem kinyomom a megválaszolt kérdések közül. Engem az objektív dolgok érdekelnek, pl definíciók.
Egy itt olvasott "muszály" jobban fáj, mintha lekurváznak vagy fapináznak, kire mi jön rá épp.
Szerintem a gyakori se feltétlen rosszabb attól, ami más fórumokon megy mostanra. Nézz meg egy facebook csoportot, a többség sokkal butább lesz. És a gyűlölködés, rosszindulat ugyanúgy meglesz ott is.
"Ezen az oldalon meg egyre kevesebb az EQ. Rossz helyen keresgélsz."
Igazából eddig ezt nem akartam mondani, mert azt hinnétek trollkodok. Meg a kérdéshez se kapcsolódott annyira szorosan. De őszintén szólva idejét se tudom már, mikor találkoztam utoljára ennyire magas EQ-s személlyel, mint akit itt ismertem meg a gyakorin, nem is olyan régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!