Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik társkeresőn van fent a legtöbb intellektuális ember?
itt is vannak, csak beszélgetni kell velük ;)
budapesti férfi
Pedig nagyon úgy néz ki hogy nem tudok🙃
Az tény és való, hogy nagyok az elvárásaim, de válogatós csak akkor lehetnék, hogyha lenne ki(k)ből válogatni🥲 Nemigen fordult még velem olyan a való életben, hogy valaki egyáltalán próbálkozott volna nálam. Online pedig azokat a kezdeményezéseket utasítom el, amelyek a műveltségi cenzust nem ugorják meg💁🏻♀️
"mi a fenéért vagy ilyen válogatós? Te vajon mit tudsz felmutatni?"
TIpikus lúzer, buta pasik mantrája.
Az online társkeresôn intellektuális férfit keresni olyan, mint pöcegödörben keresni az aranyhalat. Nagyjából akkora az esélyed, mint a lottóötösre. Nem teljesen kizárt, persze. De mire találkozol egy ilyennel, akivel a kémia is mûködik, addigra nagyjából ezer gyökérrel irogattál meg túlesel vagy 50 pocsék elsõ randin. A végére te ábrándulsz ki az egész férfinembôl.
Szerintem ezt a vonalat hanyagold.
Nincsenek már fôsulis bulik? Klubbok? Ebben a korban amúgy is egyszerûbb élôben.
Ezt miből ítéled meg? …
Tudom, hogy milyen partnert nem szeretnék magam mellé, mivel nekem van egy értelmi szintem amiből ha akarnék sem tudnék lejjebb adni. Ezek puszta tények🤷🏻♀️
Tyűha...
Azért a vesszőket tanuld meg használni, te nagyon értelmes kislány. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!