Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők szoktatok egyedül adventi vásárra menni? Ha igen, hogy fogadjátok ha valaki odamegy hozzátok ismerkedni?
Figyelt kérdés
Magányosnak érzem magam, meg nem is csináltam még ilyet, úgy érzem ki kellene lépnem a komfortzónámból.2023. dec. 7. 22:54
1/8 anonim válasza:
Szoktam egyedül is menni helyekre, és nem zavar, ha ismerkedni akar velem egy csinos lány.
2/8 anonim válasza:
Rosszul, kivéve ha vesz nekem sült gesztenyét, mert akkor jól.
4/8 anonim válasza:
Ha egyedül vagy barátnőkkel vagyok, akkor örülnék neki
5/8 anonim válasza:
Ha szingli lennék, és szimpatikus az illető, akkor adok egy esélyt a beszélgetésnek. Ha nem, akkor finoman, de őszintén elmondom, hogy nem szeretnék ismerkedni.
6/8 anonim válasza:
Adventi vásárba nem mászkálok egyedul. Nincs kedvem egyedul ténferegni ilyen helyeken.
8/8 anonim válasza:
Én szoktam egyedül is menni karácsonyi vásárra, de ritkán. Alapvetően vevő vagyok ilyen helyes is az ismerkedésre, ha az illető kulturáltan közeledik, olyankor, amikor alkalmas az idő és a helyzet... meg nyilván, ha valamennyire tetszik külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!