Hol tolthetnem el jól emberekkel együtt a szilvesztert ha nem hívtak sehova de szeretnek bulizni es ismerkedni?
Szerintem egyedül is elmehetsz bulizni ha nem hívtak sehová, én tavaly így csináltam, fogtam magam elmentem egy közeli helyre és egyből összefutottam 2-3 ismerősömmel akikhez gond nélkül tudtam csatlakozni és 3 perce sem voltam még ot, sőt még a kezdő sörömet sem tudtam megvenni de már bekerültem egy társaságba, és akkor minden happy volt, tudtam ismerkedni, barátnőmet is akkor ismertem meg akivel 1 hónap után már össze is jöttünk, sőt olyan embereket ismertem meg akikkel ugyanaz a hobbink meg az érdeklődési körünk, közülük ketten bekerültek a munkahelyemre így kialakult egy jó baráti köröm akikkel el vagyok.
Én idén a barátnőmmel szilveszterezünk kettesben mert most kifejezetten erre vágyunk mivel most vasárnapig üres lesz a lakásuk és ott eltudunk lenni kettesben hosszabb ideig főleg hogy neki pénteken már dolgoznia kell így direkt nem akartunk nagy buliba kezdeni hogy legyen ideje a barátnőmnek kipihennie magát, meg én is szerveztem programokat arra az időre amikor végre megtudom javítani az autómat mert ünnepek alatt eddig örültem ha van 5 nyugodt percem. Meg egyik haveromnak is ígértem hogy segítek neki pakolni mert elköltözik a nagyapjához mert neki onnan 5 perc z út munkahelyére meg esti suliba is csak 10 percet kell gyalogoljon a 40 perc helyett, meg a nagyapja sem maradhat egyedül és megkért hogy segítsek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!