Az ismerkedés előfeltétele, hogy eljárj helyekre, ahol lehet ismerkedni és légy nyitott a közeledésekre. Ha a nap nagy részében otthon vagy az iskolában/munkahelyeden vagy, akkor nem adsz alkalmat arra, hogy ismerkedj.
2021. júl. 20. 14:29
3/12 anonim válasza:
Gyakorlattal
Kizárólag.
Azért tud valaki rossz lenni az ismerkedésben (vagy bármiben), mert sosem csinálja.
2021. júl. 20. 14:30
4/12 anonim válasza:
Tinderrel esetleg 😂 csak aztán győzz szelektálni a jelentkezők közül.
2021. júl. 20. 14:30
5/12 anonim válasza:
4# Miért kell bárkinek is azt a fost ajánlani? Úgy csináltok, mintha más nem is létezne, rögtön a legszarabb platformokat ajánljátok.
2021. júl. 20. 14:32
6/12 anonim válasza:
Hogyhogy nem megy most?
Mi lehet egy 24 éves lánnyal, hogy nincs körülötte pár pasi
2021. júl. 20. 14:32
7/12 anonim válasza:
Legyen vonzó nőies külsőd. Járj el rendszeresen futni, étkezz egészségesen és öltözködj nőiesen.
Legyél kellemes társaság aki nem vesz mindent halál komolyan, pozitív életszemlélettel stb. Ne legyél szőrszálhasogató femináci hárpia (ha amúgy se vagy az akkor nem szóltam).
Ha ez megvan már nem lesz olyan nehéz dolgod nőként.
2021. júl. 20. 14:34
8/12 anonim válasza:
#4 mert akár ffi-ként, akár nőként akarsz ismerkedni célszerű ott megtenni ahol a legtöbben vannak - márpedig ez jelenleg a Tinder, Badoo és tsai.
2021. júl. 20. 14:36
9/12 anonim válasza:
8# Hát én még soha életemben nem találtam egyetlen embert sem ezeken a platformokon, aki érdekelt volna. Mintha futószalagon gyártott fröccsöntött műanyagból készülnének.
Nem csak komolytalan játszadozásra vágyó emberek léteznek a világon.
Az meg nem érdekel, hogy mennyien vannak, ha egyetlen értelmes ember sincs közte. Legyenek kevesebben, de komolyabbak.
2021. júl. 20. 14:46
10/12 anonim válasza:
#9 akkor menj az elittársra, bár az meg pótpapa keresőben lévő középkorú hölgyek "terepe".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!