Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjátok el, törődtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjátok el, törődtök bele a magányba?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 11:57
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Annyi szar, toxikus, megcsalós kapcsolatom volt hogy a magány igazából megváltás.
2023. dec. 24. 11:58
 2/16 anonim ***** válasza:
54%

En nehezen. De amikor eszembe jutnak nekem mint elsőnek az exeim, hát ugy megkerdezem magamtol hogy nekem tényleg ez kell?

Az illuziom ugye: boldog párkapcsolat ölelés bujás jo szex összetartás hűség.

Állandoan kajtatok ezutan.

A valosag meg:

Ő nem akar házasodni, a masik drogozik, a harmadikkal kín a szex, a 4.külön életet él, az 5.nél pitizni kell még egy ölelésért is 6.nál rettegni mikor csql meg.

Sztem még életemben nem volt igazi kapcsolatom es mikor hiányzik vki, hát ugy megkérdezem magamtol hogy biztos az kell hogy legyen ki miatt görcsölni kimarad e éjszakára vagy bármi máson?

2023. dec. 24. 12:08
 3/16 anonim ***** válasza:
Sehogy. Sokat tettem azért, hogy ne legyen így.
2023. dec. 24. 12:19
 4/16 anonim ***** válasza:
Htke=*/
2023. dec. 24. 12:33
 5/16 anonim ***** válasza:

3-as, akkor te most párkapcsolatban vagy?

Kérdező:

Sehogy. Még mindig reménykedem, hogy légy valakim. Nem sok esélyt látok rá, de talán egyszer viszonozza az érzéseimet valaki.

2023. dec. 24. 12:43
 6/16 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagyok kapcsolatban. De most pl arra emlékszem amikor a párommal egyik karácsonykor vásároltunk a családjainknak ajándekot es én: meghato állapotban szeretetben esti fényekben úszva, ő meg mellettem: eleve egy sz.r melegitot vett fel hogy na menjunk vásárolni akkor, aztán egy nagycsomót abuzált olyanokkal hogy más nőket les, kritizál engem, és:

Pont azon a helyen utcai árusnál voltunk, akik bizsukat árultak, ahol anyukám mikor kicsi voltam 6 évesen vett nekem egy gyűrűt egy piros köves kis cuki gyerekgyűrűt szeretetből mosollyal.

És most felnőve állok 20 év mulva 26 évesen ugyanott, ezzel a "nárci" párommal

És szóval kiszaladt az a számon ha nekem gyerekkoromban elmondták volna hogy felnőve a párommal milyen életem lesz, akkor boldogtalanul nőttem volna fel, hogy ez vár rám.

Erre röhögött egy nagyot. (Mondjuk tényleg eléggé hirtelen szaladt ki belőlem kb 2 szatyor cipelése közben szoval nem volt aktuális sem ilyenekrol beszélni, de Vele soha nem is volt aktuális bármi hasonlóról se beszélni)

Szóval igy karikor IS ugy be is villan 1-2 exem.

Na meg a mamahoteles aki karikor szakitott velem, mert megbeszélték anyukájával hogy ne költözzön össze a fia semilyen nővel sem, hát az is csodabeszép karácsony volt.

És hát most ezekkel az emlékekkel sétálgatok egymagam hogy amugy nekem kéne ez, csak más pasival? (Na meg a könnyű alkalmi drogos exem is mesélhetném)

Nekem egy pasival se volt még egy karácsonyos karácsonyom se amilyennek az illuiomban lennie kéne egy karácsonynak az én szótáram szerint.

Soha..

2023. dec. 24. 13:09
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Vagyis teljesen nem megy. Valamennyit segít, ha arra gondolok, hogy nekem úgyis csak szar kapcsolatra lenne esélyem, lehetőségem, annál pedig még ez is jobb. De azért csak fáj, hogy jó kapcsolatról, boldogságról én álmodni sem merhetek, míg van, akinek viszonylag könnyedén (=spontán, "magától", görcsös keresgélés, erőltetés stb. nélkül) megadatik.
2023. dec. 24. 13:40
 8/16 anonim ***** válasza:
60%
Könnyedén. Sokkal jobb egyedül a korábbi tapasztalatok alapján.
2023. dec. 24. 13:46
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Kicsit off:

Azok akik úgy élik az életüket hogy nem görcsölnek rá a párkapcsolatosdira és a korábbi rossz tapasztalatok miatt megtanulták értékelni a szingli létet is azok olyan felfogassal birnak ami miatt sokkal kevésbé szar az életük már ennyitol is mint akik minden percben a maganyukon keseregnek

Az élet ku.rva rövid gyerekek. Ki kell élvezni ami most ebben a pillanatban van

Boldog karácsonyt mindenkinek ☺️🎄

2023. dec. 24. 14:25
 10/16 A kérdező kommentje:
De akiknek nem volt soha párkapcsolata, azoknál nincs ilyen mentalitás.
2023. dec. 24. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!