Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjátok el, törődtök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjátok el, törődtök bele a magányba?

Figyelt kérdés
2023. dec. 24. 11:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
28%

Akkor sem elheted ugy az eleted hogy emiatt keseregsz

Csak a magad kedvet rontod el es masoknak is taszito lesz a kisugárzásod. Akkor meg mi értelme?

2023. dec. 24. 15:53
 12/16 anonim ***** válasza:
36%

Amig nem volt kapcsolatom nem is ismertem azt mi kéne hogy hiányozzon.

Gyerekként is elvoltam a szokásos családi dolgokkal kesobb barinőkkel meg minden.

2023. dec. 24. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az alacsonyságom miatt sosem adtak esélyt a nők.

Sokáig próbálkoztam feleslegesen, aztán belefáradtam és feladtam.

Szemetek szinte mind...

2023. dec. 24. 19:19
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem volt kapcsolatom. Leszámötva azt a kb. 1 hónapot amikor "jártam" egy lánnyal.

Beszélgetni se beszélgettünk csak "jártunk" mert divat volt.

Már vagy 10-12 éve hiányzik egy társ. Volt akit nem is érdekeltem, volt aki mással jött össze inkább és volt, hogy végül úgy adtam bele mindent, hogy elképzelni sem tudtam, hogy ennyit fogok küzdeni, de mégsem kellettem neki.

Nincs semmi esélyem, de ha tudok és megtetszik valaki, akkor próbálkozok.

Hátha, talán, esetleg....

2023. dec. 24. 22:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Én már 39 éves vagyok, férfi, anyámmal élek még egy évig, mert édesapám már nem él, de nem a kényelem miatt (én mosok, takarítok, kerti munkák, favágás, főzni csak kicsit tudok), hanem mert szeretnék egy kis lakást, de nem 10% önerővel, amit most annyira hirdetnek, hanem legalább 35-40%-al, így gyűjtök otthon. Nem mindegy, hogy beleadsz 50 ezret a rezsibe átlag medián bérből, vagy 200 ezret albira költesz. Azt a 150 ezret havonta (amúgy 250 ezret rakok félre havonta így) félre is tudom tenni és egy kis 40 milliós lakáshoz szükséges 16-17 milliót megszerezd 40 éves korod előtt (ha ketten vagytok úgy nyilván más, vagy ha gazdag családod van, vagy keresel 6-700 nettót, vagy örökölsz, de átlag ember nincs ilyen helyzetben legtöbbször és nem mindenki lehet orvos, informatikus, vezető közgazdász).
2023. dec. 25. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
Ebbe pedig egy nő sem fér bele. Nyilván próbálkoznak nálam nők, 3 is írogat nekem, egyik 19 éves, másik 27, harmadik 32 éves. Nem csúnyák. A bökkenő csak az, hogy mind a 3 munkanélküli, elsőnál el is nézhető, mert fiatal még, de utóbbi kettőnél, ahol apuci tartja el őket, az nem fér bele nekem. Társkeresőn meg nem igazán írnak vissza, nem, nem vagyok ronda 39 évesen sem, van még hajam is, arcom sem néz ki 35-nél többnek, elhízva sem vagyok. De az nem nekem való. Kimozdulni meg nem nagyon szoktam, csak melóba megyek, így javarészt potenciális nők közelében sem vagyok (meg nyilván nem tetszene a 90%-nak, ha közel a 40-hez még anyáddal élsz, akármilyen céljaid is vannak).
2023. dec. 25. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!