Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Melyik ferfi a nepszerubb a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ferfi a nepszerubb a noknel?

Figyelt kérdés

A: Atalgos arc, magassag, test. Utazgatos, programokkal teli elet mar korbeutazta a vilagot.

B: Atlag feletti arc, magassag, test. Otthon ulos elet, meg nem jart sok orszagban.

tegnap 16:30
A kérdező szavazást indított:
A
B
26 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Számomra egyik sem.
tegnap 16:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
az a népszerűbb, aki nem kattog ilyeneken, hanem él helyette.
tegnap 16:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2. jobb lenne, én szeretek otthon ülni és nemcsak a világot járni, állandóan programozni másokkal. De leginkább kettő között lenne az ideális.
tegnap 16:58
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
Amúgy a másodiknál számít hogy azért nem utazott, mert nem volt lehetősége, de szeretne vagy nem is szeretne. Nekem a férjem a B opció volt amikor megismerkedtünk, mert nem jó anyagi körülményekből származik, de azóta jól keres, meg én is és évi 3-4-szer biztosan utazunk.
tegnap 17:11
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Az én párom átlag feletti, magas, utazgatós, szerencsére ilyen is van. De ha választani kellene, inkább az első, sokra nem mennék egy jól kinéző valakivel, akivel lehet otthon kuksolni állandóan, nem arra kell a párom, hogy nézegessem őt a négy fal között.
tegnap 17:12
 6/9 anonim ***** válasza:
29%

Teljesen egyértelműen B.

Ez a szavazás egy kupac szart sem ér.

tegnap 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:

Jeremy meeks tipusok

Vekony szerény szerelmes tipus es helyes

tegnap 18:42
 8/9 anonim ***** válasza:
79%

Abból kiindulva,hogy amikor az egzotikus utazásaimon készült képeket teszem ki tinderre, kb. 5x annyi matchem lesz, így az A-ra tippelnék.

Mondjuk az arcomat is helyesnek tartják, de ha csak simán rakok ki képeket,azért lényegesen kevesebbeknek keltem fel az érdeklődését. A nők többsége szeret utazni, de én ezt nem bánom ,mert én is.😎

tegnap 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
B, nálam előny, ha otthon ülős, mert én is ilyen vagyok.
tegnap 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!