Anno a ketezres evek elejen a nokia 3210 vagy 3310 volt a nepszerubb, menobb telcsi?
Mindkettő népszerű volt, amúgy egyik előbb jött ki, mint a másik...
meg még ott volt néhány motorola, meg siemens telefon, esetleg már sony ericsonok is voltak már akkor
de a 2000-es évek elején GSM 900 telefonból amik elterjedtek is voltak, két kezemen meg tudom számolni melyikek voltak... (később aztán lett sok típus, meg több gyártó)
ui.: a 3310-est a múltkor megtaláltam, rádugtam töltőre, és gond nélkül bekapcsolt és működött.... mindez pár hónapja volt.... némelyik mai telefon meg meghal 1 év után, ahogy lejárt a garanciája
(nem is szólva arról, hogy ezek az ősnokiák még mindent kibírtak... max ha óriásit estek, akkor legfeljebb lejött a hátlap, amit egy mozdulattal visszatett az ember...)
ui.: 2000-es évek elején az 2001-2002 körülre gondoltam
később már rengeteg másik elterjedt telefon is volt
(GSM900 előtt meg kb. 5 féle a 450Mhz-esek közül )
Nálunk inkább a 2310-es az, amit máig emlegetnek néha mint nagy klasszikust.
Nekem amúgy Samsung volt, ami természetesen sokkal menőbb, kicsit le is néztem anno a nokiásokat. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!