Miert nem nepszerubb a Mi Hazank Mozgalom?
Figyelt kérdés
Ilyen igaz HAZAFIK vannak ott,mint Budahazy meg Torockai.A muveltseguk es MAGYARSAGUK tobbet erdemelne ennel.2019. okt. 6. 21:37
3/18 anonim válasza:
Az embereknek egyszerűen nincs igénye a náciskodó kirekesztő csőcselékre.
6/18 anonim válasza:
Attól, hogy magyarok?
Az elég gyengécske érv.
7/18 qkker1 válasza:
"A muveltseguk es MAGYARSAGUK tobbet erdemelne ennel.
"
A híveik még magyarul sem tudnak írni!
8/18 anonim válasza:
Ennyi hely van a Fidesztől jobbra. Tehát ennyien vannak azok, akik többnyire támogatják a Fidesz politikáját, csak kevesebbet lopnának, bevezetnék a sorkatonaságot, betiltanák az abortuszt, betiltanák a nyilvános homokozást, és nem lennének jóban Slomóékkal.
9/18 anonim válasza:
Népszerű az, nekem is szimpatikus, de nem akarom, hogy a jobboldal is elaprózza magát, mint az ellenzék.
Ha több szavazatot érne el az MHM, mint a Fidesz, akkor arra szavaznék én is.
10/18 anonim válasza:
előző vagyok.
Azt kell megérteni, hogy egy választáson nem az az ellenség, aki ideológiailag távol áll egy párttól, hanem aki közel, mert például az MSZP-től például nem a Fidesz viszi el a szavazókat, hanem mondjuk a DK, vagy más ehhez hasonló pártocska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!