Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miert nem nepszerubb a Mi...

Miert nem nepszerubb a Mi Hazank Mozgalom?

Figyelt kérdés
Ilyen igaz HAZAFIK vannak ott,mint Budahazy meg Torockai.A muveltseguk es MAGYARSAGUK tobbet erdemelne ennel.

#politika ##Mihazank ##hazafik ##libernyakok ##Torockai ##Budahazy
2019. okt. 6. 21:37
1 2
 11/18 Koplárovics Béci ***** válasza:
33%
A cigányozás és a magyarozás már nem menő. Maximum 2-3% körében. A Jobbik még össze tudott szedni vele 20%-ot...
2019. okt. 7. 07:54
 12/18 anonim ***** válasza:
35%

Mert a magyar nép egy hitvány gyáva nép, kollektíven azt érdemeljük, amit kapunk. Már rég százezreknek kellene az utcán lázadni a cigányterror, homár-propaganda és kisemmizés ellen.

De mi birkák vagyunk. Mindent eltűrünk. Az embereknek a hozzáállása: "csak ne engem".

Egy csapat cigány terrorizál valakit a villamoson? Inkább elfordul a többi, "csak ne engem".

Pedig csak annyit kellene csinálni, hogy együtt, összefogva kiállnánk magunkért. Értem én, hogy félelmetes látvány 3-4 kigyúrt cigány, de ha a villamoson lévő kb 50 ember egyként állna ki, már nem is jelentenének akkora veszélyt.

De mi nem tesszük, mert magyarok vagyunk. Hitvány birkák.

Na EZÉRT nem népszerű a Mi Hazánk Mozgalom...

2019. okt. 7. 09:28
 13/18 anonim ***** válasza:
74%

"cigányterror, homár-propaganda"

Komolyan mintha az ország legnagyobb problémái tényleg ezek lennének. Na pont ezért nem, mert ilyen félkegyelműekkel van tele.

2019. okt. 7. 09:36
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Látszik, hogy nem az ország ÉK-i részén laksz, hülyegyerek...
2019. okt. 7. 14:20
 15/18 anonim ***** válasza:
74%

Mert jok, mert igazak.

Nyilvan a cigannyal es zsidoval kevert bamba magyarsagnak nem szimpatikus, ezert nem nepszeru.

2020. márc. 25. 23:59
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Nekem szélsőségesen liberálisok.

Egy hazafi szerintem elfogadja hogy a nemzet érdekében az egyénnek áldozatot kell hoznia. Így pl. ha a nemzet érdeke a minél nagyobb átoltottság és a járvány terjedésének korlátozásokkal való fékezése, akkor nem érvelek olyan liberális módra mint a múltkori mihazánkos tüntetésen az emberek, hogy “majd én eldöntöm” meg h “az én testem az én döntésem” meg h “nekem ne mondja meg senki hogy oltatok-e vagy sem”. Ez a szélsőliberálisok nyelvezete.

2022. jan. 25. 14:13
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Gyíkemberhívó, konteós maszlagot pampoló idióták gyülekezete, vajon miért nem népszerű. Már az is probléma, hogy bekerülhettek a parlamentbe.
2023. máj. 4. 21:22
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
Az mindent elmond, hogy nemrégiben a magyar konteópápát, Drábikot tagként felvették a pártba.
2023. máj. 4. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!