Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » A noverem nepszerubb mint en?

A noverem nepszerubb mint en?

Figyelt kérdés
Az az igazsag , hogy a tesom mindig is nepszerubb volt nalam. Mar altalanosban is imadtak. Vekony, harsany , vicces , kedves, kiszolgal masokat. En teljesen az ellentete vagyok, bar en is kedves es vicces vagyok, de halkszavu , es nem hodolok be mindenkinek. O enekes , es van egy zenekara , ezert nagyon sokan fel neznek ra. En csak jo vagyok a sportban , de azt valamiert nem ismerik el annyira. De legfokeppen az bant , amikor valaki meg is jegyzi a kulonbozosegeinket , es hogy latom a szuleimen , hogy odavannak a noveremert , mert olyan behizelgo es tehetseges a zenelesben. Szerintetek nekem kene valtoznom? Forditsam ezt arra , hogy probalok jobb lenni nala(ami lehetetlen)? Bar mar most is ezt teszem , es felorol ez az erzes.. O 22/L en 20/L
2016. dec. 11. 10:55
 1/10 anonim ***** válasza:
48%
O :( Ne akard uberelni, de ami meg fontosabb, ne hidd el, h jobb nalad, hogy tobbet er, mint te! Csak azert hiszed ezt, mert a szuleid es a tesod elhitetik veled. Ismeretlenul is biztos vagyok benne. Kezdd el az onbizalmadat fejleszteni, a tobbi, ahogy irod, rendben van!
2016. dec. 11. 11:02
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Szakítsd meg a kapcsolatot a családoddal és a "barátaiddal" akik így lehúznak és helyrejön minden.
2016. dec. 11. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Valahogy próbálj meg elszakadni tőlük. Te is ugyanannyira értékes és fontos vagy. Ne hidd el amit mondanak!
2016. dec. 11. 11:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

ne változtass.legyél olyan,amilyen vagy.

hidd el,hogy van akinek inkább te leszel szimpatikus, jobban tud azonosulni veled,mint a nővéreddel.

és nem verseny egyébként sem. ne változtass magadon. és nem vagytok már gyerekek,ne irigykedj rá.

2016. dec. 11. 11:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pocsék dolog a testvéreddel rivalizálni, de húsz éves fejjel el kellene engedned az ilyen dolgokat.
2016. dec. 11. 12:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem mindeggy neked ki mit gondol? A saját testvéred, ebböl a versengésböl késöbb lehetnek komolyab viták akár egyéletre eláshatod magad nála a semmiért.
2016. dec. 11. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:
87%
A körte összehasonlítása az ytong téglával. Ő jó zenében te sportban. Ő a maga környezetében sikeres. Te is találd meg a magad sikerét.blehet nem a sport lesz az, de valamiben biztos az vagy. A gének nem válnak vízzé. Viszont ne akarj versenyezni. A versenyben mindig egy győztes van. Lehet ezűst meg bronz éremről beszélni, és a valós világversenyeken én is azt mondom, hogy a világ harmadik legjobbja vagy akár ötődik. De sajnos akkor is egy győztes van a többi vesztes.... 😒
2016. dec. 11. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor kicsik voltunk (mondjuk úgy 16 alatt), a húgom mindig úgy érezte, hogy én vagyok a "kedvenc". Mi nem vettük észre soha, hogy ez bántja, egészen addig, amíg egyszer ki nem borult, hogy mindig mindenki velem foglalkozik.

Onnantól kezdve a szüleim nagyon sokat foglalkoztak vele. Kicsit én is irigy voltam rá, hogy most ő kap több figyelmet, ő a sikeresebb.

Amikor egyetemre mentem, csak akkor jöttem rá, hogy igaziból ez nem számít. Persze van amiben néha ő jobb, van amiben néha én, de annyira különböző úton indultunk el, hogy nekem nem is kell abban jónak lennem, mint amiben neki. Hogy a szüleim akkor is ugyan úgy szeretnek, ha nem mutatják ki, vagy ami még gyakoribb, hogy nem úgy mutatják ki, mert úgy gondolják neked másra van szükséged.

Nyilván amikor rámutattak a kettőtök közötti különbségre, akkor az rosszul esik, de tényleg szeretnél úgy viselkedni mint a nővéred 0-24 órában? Mert, ha nem ne tedd, elég nehéz és fölösleges :)

2016. dec. 11. 16:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Igen igaz, de en is elismert szeretnek lenni, ami az o teruleten lehet , az enyemen annyira nem ismerik el.
2016. dec. 11. 18:27
 10/10 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs. Minden területen elismerik az ember ha jól teljesít.
2016. dec. 11. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!