A noverem nepszerubb mint en?
ne változtass.legyél olyan,amilyen vagy.
hidd el,hogy van akinek inkább te leszel szimpatikus, jobban tud azonosulni veled,mint a nővéreddel.
és nem verseny egyébként sem. ne változtass magadon. és nem vagytok már gyerekek,ne irigykedj rá.
Amikor kicsik voltunk (mondjuk úgy 16 alatt), a húgom mindig úgy érezte, hogy én vagyok a "kedvenc". Mi nem vettük észre soha, hogy ez bántja, egészen addig, amíg egyszer ki nem borult, hogy mindig mindenki velem foglalkozik.
Onnantól kezdve a szüleim nagyon sokat foglalkoztak vele. Kicsit én is irigy voltam rá, hogy most ő kap több figyelmet, ő a sikeresebb.
Amikor egyetemre mentem, csak akkor jöttem rá, hogy igaziból ez nem számít. Persze van amiben néha ő jobb, van amiben néha én, de annyira különböző úton indultunk el, hogy nekem nem is kell abban jónak lennem, mint amiben neki. Hogy a szüleim akkor is ugyan úgy szeretnek, ha nem mutatják ki, vagy ami még gyakoribb, hogy nem úgy mutatják ki, mert úgy gondolják neked másra van szükséged.
Nyilván amikor rámutattak a kettőtök közötti különbségre, akkor az rosszul esik, de tényleg szeretnél úgy viselkedni mint a nővéred 0-24 órában? Mert, ha nem ne tedd, elég nehéz és fölösleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!