A noverem tenyleg nem torodik velem vagy tulreagalom?
Olvasd el, amit írtál, lehetőleg úgy, mintha kívülálló lennél!
Ez alapján egyértelműen TE vagy bunkó, paraszt, aki szarul bánik a testvérével, aki megtesz mindent érted.
Szerintem nagyon túlreagálod.. Ilyen hisztis, követelőző, korlátolt testvért én sem látogatnék, az tuti.
Nem lennék ennyire büszke arra a helzedben, hogy képtelen vagy felfogni, hogy egyeseknek vannak munkahelyi kötelességei és dolgozniuk kell a céljaiért és nincs minden a seggük alá pakolva, mint neked. Meg persze, hagyja otthon a párját egyedül karácsonykor, mert kisasszony nem tud pár napot várni..
Szégyelld magad.
Igen, túlreagálod! Ha nem törődne veled, nem intézné úgy a dolgait, hogy 2hétig ott lehessen nálatok...
Nem is értem, hogy min akadtál ki.
Szia!
Szerintem fogd fel, hogy ez nem így működik. 25 éves vagy, mindig eltartottak, nem dolgoztál (szerintem komolyabb munkahelyen mondjuk soha), vagyis fogalmad sincs, gyakorlatban hogy működik egy főnök-beosztott-szabadság viszony. Nagyon nem egyszerűen. A szabadnapok korlátozottak, függ attól, milyen munkabeosztásban van. Ha már itt tartunk, miszerint másfél év: te miért nem mentél meglátogatni őt és a párját?
Második kérdés: te otthagynád karácsonykor a férjedet EGYEDÜL, hogy egy teljesen másik országban ünnepelhess, ő meg otthon dolgozna/készülődne, vagy bármi egyéb? Otthon hagynál egyedül bárkit is karácsonykor? Neki csak a párja van ott. Neked van családod.
A dolgok két emberen múlnak. 1,5 év alatt neked sem jutott eszedbe megkeresni őt személyesen, és nehogy már te oktasd ki, hogy mikor tud kivenni szabadságot, mert azt kizárólag ő tudja. Miért ne akarna titeket látni?
Aj-aj, mennyi otthonülő, unatkozó úriasszony.
Lásd be: nem lehet mindent megoldani pontosan akkora és úgy, ahogy szeretnéd. Csak gondold végig az egészet.
Ez kicsit több, mint túlreagálás.
Nekem inkább tűnik úgy, hogy szándékosan akartál kiakadni rajta (bármin), s bár a miértjét nem értem, de hisztik helyett békülj ki, és örülj, hogy másfél év után karácsonykor két hetet tölt veletek.
Értékeld. És kérj bocsánatot.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!