Túlreagálom? Gyerekes vagyok?
Összejöttem valakivel végre, 21 évesen ő az első barátom, és nagyon boldog vagyok. Még nem mutattam be a családomnak, de anyukám és a sógornőm találkoztak vele. Pár nappal később a sógornőm azt mondta nekem,hogy "helyesebb fiúval is összejöhettem volna!" Én nagyon kibuktam, rosszul esett, amit mondott. Nem érdekel ezzel kapcsolatban a véleménye,de annyira kegyetlen volt, nem is számítottam rá,hogy ilyet mond. Mondtam anyukámnak,ő meg azt mondta,ne legyek már gyerekes! Mit törődöm vele,ne reagáljam túl.
Én úgy vagyok vele,ha ez is a véleményem,nem mondom meg. Vagy igen? Én sem mondtam a tesómnak,hogy helyesebb lányt is választhatott volna.
csak őszinte volt
nem mindenkinek tetszhet mindenki
nem is értem miért vagy a témán
én is kiaadtam pl sulitársam, bnőm képes volt összejönni egy büdös szájúval
Sajnos a rokonok ilyenek, próbálj meg nem foglalkozni velük.
Nekem azt vágták a fejemhez, hogy nem gondolták volna,h ilyen jó pasi leáll velem...
Nem reagálod túl. Jogosan érzed magad megbántva.
Ettől függetlenül nézelődj tovább, hátha találsz menet közben valami helyesebbet...
A rokonok mindig kritikusabbak.
Unalmas ez az állandó sápítozás a rokonokról, ha nem tetszik akkor fel kell költözni a hegyre, garantáltan senki le se fogja sz@rni mit csináltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!