Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyerekes tudok lenni, erre rámehet a kapcsolatom?
27 éves vagyok, de olykor nagyon gyerekes tudok viselkedni, ha a párommal vitatkozunk mindig én érzem magam megsértve. Ha a békülés kezdeményezést nézzük, akkor 1/3-2/3 az Ő javára.
A párom 29 éves, magas beosztású mérnök egy nagy multinál, sokat dolgozik, nagy felelősség van rajta. Ma indult 2 napra Ausztriába tárgyalni. Ilyenkor a ingeket összekészítem. Tudtam, hogy 3 ing kell neki, és csak annyit vasaltam ki, erre közölte, hogy vasaljam ki az összeset, mert ő majd választani fog..... Ezen jól összevesztünk, mert nekem erre most nagyon nem volt időm, nem is csináltam meg. Jól összevesztünk, és én gyakorlatilag elköszönés nélkül elmentem otthonról, csak annyit mondtam neki, hogy szia, pedig sziával soha nem is köszönünk egymásnak.
Egész nap fel voltam húzva, de 11 körül írtam neki, hogy nem akarok veszekedni vele, meg hogy mi összetartozunk és szeretem. Még mindig nem válaszolt....
Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, és meg kellene emberelnem magam, mert bármikor találna magának egy tip-top nőt, de néha nem megy. Mindig elhatározom, hogy tökéletes társ leszek, aki meleg otthont varázsol, állandóan támogató, de sokszor elrontom.
Én is mondtam neki, hogy mondja meg, de azt mondta, majd ha kivasalva látja őket, akkor látja egyben, meg nadrágot is választ hozzá.
Tudom, hogy ő is ideges volt, mert nagyon fontos tárgyalásra megy, és már azért is haragudott, hogy miért reggel kezdek neki a vasalásnak....
Amúgy nem diktátoroskodik felettem, de a vasalás, a főzés, az amit soha nem csinál meg, mert nem megy neki.
Ő is sokat segít kimos, mosogat, felporszívóz, bevásárol.
Nem csak te, hanem a párod is gyerekes. Máskor jó volt ha te választottál neki inget? Most miért nem volt jó neki? Miért nem szólt hamarabb hogy melyik 3 ing kell neki? Ha neked nem volt rá időd, akkor Ő miért nem tudta megcsinálni magának?
Csak azért mert magas beosztású és nagy a felelőssége már nem tud egy inget kivasalni magának? Vagy nem tud előre szólni, hogy ha te kedvességből odakészíted neki?
Az meg hogy gyerekes.. ő is ugyanúgy gyerekes ha 11 óta nem válaszolt (már ha nem volánnál ült azóta végig vagy tárgyaláson, tehát lett volna rá ideje.).
Szerintem "összeilletek" mert mindketten gyerekesen viselkedtetek. Meg mi az hogy azért vezsik össze Veled mert Te nem vasalod ki az Ő ingét? Nem vagy a cselédje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!