Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nagyon gyerekes tudok lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyerekes tudok lenni, erre rámehet a kapcsolatom?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, de olykor nagyon gyerekes tudok viselkedni, ha a párommal vitatkozunk mindig én érzem magam megsértve. Ha a békülés kezdeményezést nézzük, akkor 1/3-2/3 az Ő javára.

A párom 29 éves, magas beosztású mérnök egy nagy multinál, sokat dolgozik, nagy felelősség van rajta. Ma indult 2 napra Ausztriába tárgyalni. Ilyenkor a ingeket összekészítem. Tudtam, hogy 3 ing kell neki, és csak annyit vasaltam ki, erre közölte, hogy vasaljam ki az összeset, mert ő majd választani fog..... Ezen jól összevesztünk, mert nekem erre most nagyon nem volt időm, nem is csináltam meg. Jól összevesztünk, és én gyakorlatilag elköszönés nélkül elmentem otthonról, csak annyit mondtam neki, hogy szia, pedig sziával soha nem is köszönünk egymásnak.

Egész nap fel voltam húzva, de 11 körül írtam neki, hogy nem akarok veszekedni vele, meg hogy mi összetartozunk és szeretem. Még mindig nem válaszolt....

Tudom, hogy nagyon gyerekes vagyok, és meg kellene emberelnem magam, mert bármikor találna magának egy tip-top nőt, de néha nem megy. Mindig elhatározom, hogy tökéletes társ leszek, aki meleg otthont varázsol, állandóan támogató, de sokszor elrontom.

2015. márc. 25. 16:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg miért csak te alkalmazkod hozzá? Hiszen ő "csak" dolgozik, te pedig egyszerre tanulsz ÉS dolgozol. Nem kellene ennyire védeni/ennyire elfogultnak lenni csak mert jajj szegénynek menniy felelőssége van. Felnőtt férfi. Lehetne annyi esze, hogy kiválasztja amit kell és csak annyit vasaltat ki veled. Ha meg fontos vizsgára készülsz akkor az ő is tudja, lehetett volna benne annyi hogy nem próbálja rabolni az idődet hanem Ő IS alkalmazkodik hozzád
2015. márc. 25. 19:39
 22/26 anonim ***** válasza:
69%
Rámehet, arra, hogy egy bunkó p@cs a kedves párod.
2015. márc. 25. 19:47
 23/26 A kérdező kommentje:

Gondolom akkor most az jön, hogy el kellene válnom... :D

Egy válaszoló teljesen fején találta a szöget, hogy itt nem az ing a lényeg, meg nem is a vasalási tudás!

Jó, hogy azért vannak is még bölcs és tapasztalt emberek, akiknek köszönöm szépen a hozzászólást.

2015. márc. 25. 19:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem az ing a lényeg... Én is voltam magas beosztású izé... de nem jutott volna eszembe ilyen otrombán bánni az asszonnyal.

Ő a párod, - vagy tán a férjed -akivel az élet egészére szövetkeztetek, ha veled van meg nem magas beosztású mérnök, hanem egy férfi a nő mellett.

2015. márc. 26. 10:34
 25/26 anonim ***** válasza:
39%
Persze hogy nem az ing a lényeg. Hanem hoogy TE ugrálj neki csak mert ő ideges, az le van kakilva hogy neked a fontos vizsgádra kell tanulni, CSAK TE alkalmazkodj hozzá mert ő milyen magasbeosztású mérnök és mennyi felelőssége van. Mintha ez mentség lenne neki arra, hogy nincs tekintettel a Te dolgaidra.
2015. márc. 26. 16:23
 26/26 anonim ***** válasza:
50%

"Ilyenkor a ingeket összekészítem. Tudtam, hogy 3 ing kell neki, és csak annyit vasaltam ki, erre közölte, hogy vasaljam ki az összeset, mert ő majd választani fog....."

Ahhoz képest, hogy mérnökember a pasid, nem mondanám, hogy vág az esze... Miért nem választotta ki azt a hármat előbb, amit vinni akar és csak azokat vasalod ki? Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy nem csak veled van itt gond.

2015. márc. 26. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!