4 éve van kapcsolatom egy férfival, hogyan lehet úgy megszelidíteni hogy családcentrikus legyen? 36 éves lesz februárban, de még mindig gyerekes a viselkedése. Én 2 gyerekes elvált nő vagyok, hasonló helyzetű nők bevált trükkeit várom.
Ez ugyan nem politikai témájú kérdés, de majd átteszik.
Sajnos, nem sok jóval bíztathatlak, az emberek felnőtt korban már nagyon nehezen változnak. Ha 4 év alatt nem nőtt fel a feladathoz, hogy majdan családapa legyen, akkor nem is fog, vagy ha valahogy sikerül is rávenni, akkor előbb-utóbb rosszul fogja érezni magát benne és menekülni próbál. Vannak ilyen "örök gyerek" típusú férfiak, őket el kell fogadni ilyennek, időnként nagyon szórakoztatóak tudnak lenni, de ha többet szeretnénk egy laza kapcsolatnál, akkor bizony máshol kell keresgélnünk.
(8 év tapasztalata...)
Megszelidíteni vadállatokat szoktak, nem férfiakat!
Túl sokat nem foglalkoznék a kérdéseddel, én egy napig nem élnék veled!!!
Nem gondolod hogy aljas és lekezelő dolog vkit trükkökkel manipulálni? Ő egy emberi lény és nem egy állat. Nem szorul arra hogy Te jobbá vagy épp olyanná tedd amilynné akarod. Az nem számít, hogy esetleg Ő nem ezt szeretné? Szerintem az egyetlen megoldás, ha elbeszélgetsz vele. Vayg megváltozik, vagy nem fog tovább működni a kapcsolat. Te pedig tiszteld cseráébe ha erőfeszítést tesz!
17/l
Szerintem ne akarj trukkozni, megszeliditeni egy olyan ffi-t, aki vallalt tegedet a ketto gyermekeddel egyutt! Ez nem konnyu feladat, nagy felelosseg egyben.
Szeresd igy, ahogy van, es miert nem szeliditetted meg a gyermekeid edesapjat, talan nekik kellett volna jobban csaladcentrikusnak lenni, nem gondolod?
Orulj, hogy 2 gyerekkel is van parod, immar 4 eve tart a kapcsolatotok, ha nem jo, akkor keressel csaladcentrikus ferfit magadnak, apat a gyerekeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!