Nagyon belefáradtam már. Hasonló hiszti esetén mit tettél, ami bevált?
Kedves első! A bünti sarok megvolt, semmi hatás...
Kedves második! Ma pont ezt tettem, ott hagytam, mire ordítva jött utánam: "ne hagyj itt!" Végül felvette a másik cipőt, de a hisztit nem hagyta abba... Kiborító. Nagyon nehezen bírom.
szia,
most vagyunk túl (kopp-kopp) egy extra durva hiszti korszakon a 3 éves fiunkkal. olyan mértékű volt, hogy azt hittem megbolondulok!! pedig nekem még csak egy gyermekem van... mindent, de mindent kipróbáltam, ahogy Te is írtad, de egyszerűen semmi sem vált be. azután az egyik ilyen esti balhénál nem bírtam tovább és kitört belőlem a sírás, de nagyon. abban a pillanatban abba hagyta az ordítást, rám nézett és néhány másodpercig csak állt szótlanul (jó formán soha sem látott még sírni), azután hozzám szaladt és megkérdezte, miért sírok. azt mondtam Neki, hogy azért mert úgy érzem sosem fog szót fogadni és ettől ennyire szomorú vagyok már. átölelt és könyörgött, hogy Mama hagyd abba, nem leszek többé ilyen, megígérem!! és azóta a hisztik abba maradtak. tanácsot adni sajnos nem tudok... csak biztatni, hogy tarts ki!! tudom, hogy nem ez volt az utolsó ilyen esetünk, de az óta most nyugi van. próbáld meg Neki kimutatni ez mennyire bánt téged, hátha...
KITARTÁS!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!